6 Aralık burç yorumları

6 Aralık burç yorumları

6 Aralık burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Bugün iş görüşmeleriniz olumlu neticelenir ve isteklerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanların kıskanç bakışları sizi rahatsız etmesin ön planda olmanın getirileridir bunlar sizi daha da motive etmeli ve enerjinizi muhafaza etmeye çalışmanıza katkıda bulunmalı. Özel yaşamınızda ise evli Koç’lar eşinizin sorumluluğu tek taraflı size yüklemesinden duyduğunuz endişe ve üzüntüyü onunla paylaşmalı hayatın paylaştıkça değer kazandığını hatırlatmalısınız.

BOĞA BURCU

Bugün iş hayatınızda ise beklemede kalan işleriniz bugün hızlı bir şekilde ilerleyecek belirsizliğin ortadan kalkması ile maddi manevi rahatlayacaksınız. Yıldızınızın parladığı günlerdesiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin size olan tutumunun olumlu yönde değişmesi kaybettiğiniz umutlarınızı aşkla yeşertecek.

İKİZLER BURCU

Bugün özel yaşamınızda da sevindirici gelişmeler yaşayabilir, beklediğiniz bir haberi alarak yeni başlangıçlar için hazırlık sürecine girebilirsiniz. İş hayatınızda ise engeller güvendiğiniz insanların sizi yarı yolda bırakmasından dolayı yaşanabilir.

YENGEÇ BURCU

Bugün maddi konularda şans sizden yana, alacaklarınızı kolaylıkla tahsil edebilir ve unuttuğunuz bir alacağınızın aniden gelmesi ile şaşırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman önce ayrıldığınız eş ya da sevgiliniz büyük bir pişmanlıkla aşkınız için bir şans daha isteyebilir. Karar sizin kalbinizden geçeni akıl süzgeçinden geçirmeli ve cevabınızı buna göre belirlemelisiniz.

ASLAN BURCU

Bugün, Düşünmeden hareket etmekten uzak durun aksi takdirde yapacağınız her davranışınız zorluklarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Özellikle işinizle ilgili konularda anlık kararlar almamalı ve başkalarının ne dediğinden çok sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise olumlu gelişmeler söz konusu.

BAŞAK BURCU

Bugün iş ve eğitim hayatınızda karar vermekte zorlanabilir etki altında kalarak pişman olacağınız durumların içinde yer alabilirsiniz dikkatli davranın.Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana güveniyor olmanın getirdiği olumlu etkilerle ilişkiniz daha değerli bir hal alacak.

TERAZİ BURCU

İş hayatınızda ise son derece gergin enerjilerle karşılaşabilir başkalarının hatalarını düzeltmekten kendi işlerinizi tamamlamakta zorlanabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinize karşı davranışlarınızı dengelemeniz gereken bir gündesiniz.

AKREP BURCU

Bugün iş ve eğitim hayatınızda aktif ve girişken tavırlar sergilemeli, tüm düşünce ve isteklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam eden Akrepler, eş ya da sevgiliden gelecek küçük jestler yaşanan kırgınlıkları unutturacaktır.

YAY BURCU

Bugün kendinizi zinde ve sağlıklı hissedebilirsiniz. Göksel enerjilerle hayatınızın tüm iplerini ele alma arzunuzun yoğun olduğu bu enerji altında; serbest, direkt, çalışkan, bağımsız oldukça kendinizden emin bir şekilde, ben buradayım imajı yaratabilirsiniz. İlgi odağı olma isteğiniz artacağı bu süreçte, yaptığınız işte yükselmek veya yönetici pozisyonunda iseniz, ekibiniz içinde liderliğiniz gösterebilmek, kabul ettirmek çok daha kolaydır. Aktif ve girişimci yanlarınızın fazlasıyla ön planda olması, size yeni hedefler kazandıracağı gibi, kafanızın içindekileri cesaretle ön plana çıkarabilmeniz de destekleyici olacaktır. Karşılaşabileceğiniz zorluklara karşı ılımlı davranmaya çalışırsanız herhangi büyük bir sorun çıkmadan yolunuzda ilerlemeniz mümkündür.

OĞLAK BURCU

Bugün özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizden gelecek iyi haberlerle mutlu olacak ve iç dünyanızda ki huzuru başarılı bir şekilde iş hayatınıza yansıtacaksınız. Finansal konularda hakkınızı aramalı başkalarının sizin üzerinizden pirim yapmasına fırsat tanımamalısınız.

KOVA BURCU

Gökyüzü aşk hayatınızla ilgili konularda düşüncelerinizin kavgacı ve fevri olabileceğini; Fakat bunları dış dünyada göstermek yerine; içinize atabileceğinizi ve bu içe atmanın da doğal olarak öfkeyi, kızgınlıkları büyütebileceğine işaret etmekte. Bugün keskin ve güçlü bir şekilde isteklerinizi söylemeniz; ifade etmeniz faydanıza olacaktır. Fakat bu süreçte bunları birileriyle paylaşmanızın önünde engeller oluştuğu için, sıkıldığınız veya sizi tedirgin eden her şeyi kendi yüreğinizde, kafanızın içinde çözümlemek zorunda kalabilirsiniz. Yani ne kadar gergin olursanız olun, düşüncelerinizi gizlemeye çalışabilir, sözcükleri seçerken kimi zaman çelişkili, kimi zamansa kesin kararlı bir şekilde konuşabilirsiniz. Yeni bir şeyler yapmak, yaşamak isterken bir takım engeller nedeniyle bunları kendi içinizde durdurmak zorunda kalabilirsiniz.

BALIK BURCU

Gökyüzü bugün arkadaşlarınızla paylaşımlarınıza dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Özellikle ailenizle ilgili aranızda kalması gerekenleri kimseyle paylaşmamalısınız. Aksi takdirde bir anda söylediklerinizin aleyhinize kullanılması ile iş ve eğitim hayatınızda zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise son derece gergin enerjiler gün boyu sorunlara neden olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.