8 Kasım burç yorumları

8 Kasım burç yorumları

8 Kasım burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Gökyüzü bugün özel yaşamının ön plana çıkacağınıza işaret etmekte. Özellikle Evli olan Koç’lar eşinizle iletişim kurmakta bir hayli zorlanabilirsiniz size karşı gardını almış izlenimi yaratması bu tavrının altında farklı nedenler olduğu düşüncesine kapılmanıza sebep olabilir Dikkat edin bu düşünce geri dönüşü mümkün olmayan tavırlar içine girmenize sebep olmasın. Yıkıcı değil yapıcı davranışlar içinde olmalısınız. Kişisel büyüme yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor. Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki tutumunuzu Kendinize dair daha sakin uyumlu bir tavırla yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanın.

BOĞA BURCU

Gökyüzü bugün kendinize davranışlarınıza karşı son derece adil yaklaşımlarda bulunup kendinizi geliştirmeniz gereken alanları net bir şekilde değerlendirip ele alacağınıza işaret etmekte. Bu adil yaklaşımınız sorunlu yönlerinizi geliştirebilmeniz için önemli bir fırsat sizler için ve siz bunu yapabilecek irade gücüne sahipsiniz. İşlerinizin sorumluluğunu daha fazla taşıyacak ve dürüst yaklaşımlarınızla çevrenizdeki insanların desteğini alarak rahatlayacaksınız. Özel yaşamınızda ise karşı cinsle ilişkilerde heyecan verici gelişmeler sizi ürkütebilir duygularınızı kendi içinizde yaşamak yerine paylaşmayı tercih etmelisiniz.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü keskin zekanız ve pratik çözüm önerilerinizle işinizle ilgili zorluklara rağmen ön plana çıkıp isteklerinizi yavaş yavaş gerçekleştirebileceğinize işaret etmekte. Şimdi kendinize güvenerek tevazulu davranmayı da elden bırakmadan hareket etmelisiniz. Size muhalefet eden insanların bile takdirinizi kazanarak sizin yanınızda olmaları sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Ortaklaşa alınacak kararları daha sonraki günlere bırakmanız tüm riskleri hesaplayarak hareket etmeniz sizler için çok daha olumlu sonuçlar getirecektir. Özel hayatınızda ise yapmak istediğiniz bir seyahat ya da özel bir hazırlığınız ertelenebilir. Üzülmeyin kısa bir süre sonra çok daha iyi şartlarda isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

YENGEÇ BURCU

Uyumsuz davranışlarından yorulduğunuz insanları tamamen yaşamınızdan uzaklaştırabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda ise son derece cazip fikirler üretebilir ve insanların takdiriyle karşılaşabilirsiniz. Aileniz ve ev hayatınızla ilgili harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Kırıcı olmadan ufak uyarılarda bulunup tasarruflu olmaları yönünde aile bireylerinize öğüt ve uyarılarda bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise huzurlu günlerin tadını çıkarmaya bakın. Dış etkenlerin ilişkiniz üzerinde olumsuz etkiler yaratmasına izin vermeyin. İlişkisi olmayan Yengeç’ler ise yeni bir ilişkiye adım atabilirler.

ASLAN BURCU

Gökyüzü bugün; Fiziksel olarak kendinizi yorgun hissedebileceğinize işaret etmekte. Duygusal konularda yapacağınız ani çıkışlar karşıt fikirlerle çatışmaları arttırabilir. Sakin davranın ve olayları sadece kendi tarafınızdan değil karşınızdakilerin yönünden de ele almaya çalışın. Uzlaşmacı tavrınızla yaşananları dengeleyebilirsiniz. Fikirlerinize başka insanların meydan okumasına alışmalı, Sizi siz yapan görüşlerinize sahip çıkarak sakinlikle savunma yapmayı öğrenmelisiniz.

BAŞAK BURCU

Özel yaşamınızda uzun süredir devam eden beraberlikler de daha sıcak yakınlaşmalar ve ilişkinin iyi yönde ilerlemesi adına çok güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Evli Başak’lar için ise durum farklıdır. Eşinizin ihmalkar davranışlarına bağlı sağlık problemleri sizi üzebilir ve onun sağlığı ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Nedenini anlayamadığınız güçlerin etkisi ile hayatınızın anlamını sorgular içinde bulunduğunuz ruh halini çözmeye çalışırsınız, Bu etki sizin kendinizi geliştirmeniz var olan gizli kalmış fark edemediğiniz yeteneklerinizin gelişmesi için her şeyden önce yaşamınızda neyin gerekli neyin gereksiz olduğunuz algılamanızı sağlayan etkili ve güçlü bir enerjidir.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü hali hazırda devam eden ailevi problemlerinizi çözüme kavuşturmanız için destekliyor sizleri. Herkesin derdini dinlemekten tartışmaların arasında kalmaktan bir hayli yoruldunuz. Öyleyse şimdi sıra sizde, Yakınlarınızla bir akşam yemeğinde buluşarak rahatsızlıklarınızı uygun bir dille ifade edin yaşananlardan duyduğunuz kaygı ve üzüntüyü söylemeyi de ihmal etmeyin. Yapıcı tutumunuz ve sakinliğiniz onların üzerinde etkili olmanızı sağlayacak kendilerine çeki düzen vermeleri için önemli bir adım atmalarını sağlayacaktır. Ödemelerle ilgili gecikmeler söz konusu olabilir bu sizden de kaynaklanabileceği gibi alacaklarınızı tahsil konusunda yaşayacağınız gecikmelerde olabilir. Özel yaşamınızda ise gergin ruh haliniz ilişkinizi olumsuz yönde etkileyebilir.

AKREP BURCU

Gökyüzü tamamlamanız gereken işleriniz varken yeni girişimlere girmeniz konusunda aceleci davranmamanı için uyarıyor sizleri, Var olanı tamamlamadan yeni bir olgu içine girmeniz bir çok riski beraberinde getirebileceği gibi hali hazırda devam eden ilişkilerinizin bozulmasına da neden olabilir. Hayat uzun soluklu bir maraton nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğinizde erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise beraberliğinizde gerçek anlamda aradığınız huzuru bulamadığınız zamanlardasınız. Huzursuz ruh haliniz sağlık problemlerine neden olabilir.

YAY BURCU

Gökyüzü kendi merkezinizden çıkıp çevrenizle eski arkadaş ve dostlarla iletişime geçmeniz için teşvik ediyor sizleri. Uzun zamandır sabırla kendiliğinden düzelmesini beklediğiniz fakat bir adım bile ilerleme olmayan bir konuda kesin bir tepki koyarak rahatsızlığınıza son noktayı koyabilirsiniz. Buda sizi fazlasıyla rahatlatacak ve ruhsal anlamda özgürleştirecektir. İşinizle ilgili konularda yaptırım gücünüzün yüksek olduğu bir gündesiniz. İsteklerinizi size doğru gelmeyen konuları ifade etmekten çekinmeyin. Özel yaşamınızda ise Ailenizle ilişkilerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler güveni tazeleyecek. Kendinizi her zamankinden daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü bugün verilecek acele kararların ilerleyen günlerde yaşatabileceği sıkıntılara işaret etmekte. Öfkeniz ya da başkalarının etkisiyle verilecek kararlardan uzak durun. Ortaklaşa yaptığınız işlerde olumlu haberlerle sevineceksiniz. Maddi konularda gelişmeler istediğiniz hızla ilerlemese de bu sizi bunaltmamalı sabırla davranmayı öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ev ve aileyi ilgilendiren konularda fikirleriniz önem kazanacak ve bu konularda ki sorumluluğunuz artacak. Olgun yaklaşımlarınız sayesinde çok ciddi sorunları ortadan kaldırabileceksiniz. Eş ya da sevgilinizle tartışmalar ilişkiyi bitirme noktasına taşıyabilir. Ailenize gösterdiğiniz olgunluğu ilişkinize de göstermeli bitirecekseniz de her şeyi iyice analiz ettikten sonra bu isteğinizi gerçekleştirmelisiniz.

KOVA BURCU

Gökyüzü bugün karşılaşacağınız bir arkadaşınızın geçmişte yaşadığınız acı deneyimlerinizi hatırlatmasıyla bir anda taşıdığınız pozitif enerjilerden uzaklaşarak karamsar hiçbir şeyin yoluna girmeyeceği endişesiyle kaygılı bir ruh hali içine girebileceğinize işaret etmekte. Bunu yaptığınız sürece göklerin size sunduğu enerjiler ne denli kuvvetli olursa olsun siz ayağınıza kadar gelen fırsatları değerlendiremezsiniz. Bu hayat sizin iyisiyle kötüsüyle bir çok olay deneyimlemiş olmanız ümit ettiklerinizi gerçekleştirmeniz için engelleyici olmamalı. Bunu başarabilecek enerjilere sahipken değerlendirmeniz sizin elinizde.

BALIK BURCU

Uzun zaman sonra belki de ilk kez bu kadar huzurlu enerjik ve cesur hissettiğiniz bir gündesiniz. Yaşadıklarınızı nasıl değerlendirmeniz gerektiğini biliyor ve planlı bir şekilde düşündüklerinizi uygulamak için her fırsatı değerlendiriyorsunuz. İş ve özel yaşamınızda yeni insanlarla tanışmanın getireceği şansları elde edeceksiniz. Bunun içinde sosyal olun iletişime her zamankinden daha fazla önem gösterin. Özel yaşamınızda tatlı heyecanlar ruhunuzu sarabilir yeni bir ilişki ya da var olan ilişkiniz tekrar aşkın kuvvetli etkileriyle canlanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.