9 Kasım burç yorumları

9 Kasım burç yorumlarını sizin için derledik. İşte derlediğimiz burç yorumları;

9 Kasım burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

Koç Burcu

Duygusal ve alıngan olacağınız bir gün. Sevgiye olan ihtiyacınız artabilir ve sevdiğinizin sizi anlamadığını veya ihmal ettiğini düşünebilirsiniz. Karşılaştığınız olaylara duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Özellikle hanım arkadaş ve yakınlarınız ile aranızdaki ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor. Farklı çevreler, yabancılar ve özgür kişiler ilginizi çekebilir ancak davranışlarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Özgür olmak isteyebilirsiniz ancak çılgınlık ile özgürlük arasındaki ince çizgiyi ayır etmeniz gerekiyor. Bu arada skandallardan uzak durun ve güç mücadelesi yapmaktan kaçının.

Boğa Burcu 

Yoğun duygular içine girebilir ve istekleriniz ile bağlantılı rüyalar görebilirsiniz. Hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli bir dönem. Farklı çevreler ve yabancı ortamlarda kendinizi rahat hissedeceksiniz. Üzerinizde baskı duygusu uyandıran durumun fırsata dönüştüğünü anlayabilirsiniz ancak şansınızı iyi değerlendirmek için gayret göstermeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik isteklerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirebileceğinize olan inancınız giderek yükseliyor. Bu arada olaylara ve hayata bakış açınız değişiyor. Sizin için değişim, dönüşüm zamanı…

İkizler Burcu 

Duygusal ve alıngan olacağınız bir gün. Karşılaştığınız bazı olaylar hayal gücünüzü harekete geçirecek fakat bugün dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Karşılaştığınız olaylara hemen tepki göstermeyin. Aslında dışarda olmak ve sevdiğiniz konular ile ilgilenmek keyfinizi yerine getirecek. Bugün eski dostlarınız ile karşılaşabilir ve birlikte geçmiş günleri konuşarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sürprizler ve heyecan verici aşklar ilginizi çekiyor. Bu arada aceleci davranmayın ve harcamalarınıza özen gösterin.

Yengeç Burcu

Karşılaştığınız bazı olaylar hayal gücünüzü harekete geçirecek fakat endişeleriniz de birlikte uyanacak. Duyduğunuz haberlere hemen tepki göstermeyin. Yanlış anlamalar ve anlaşılmalar olabilir. Ayrıca faturalar, evraklar ve yazışmalar ile ilgili bazı sorunlar ve karışıklıklar çıkabilir. Dikkat gerektiren konulara yönelik çalışmalar yaparken tedbirli olun. Bugün eski dostlarınız ile karşılaşabilir ve birlikte geçmiş günleri konuşarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Aslan Burcu 

Bilinçaltına ittiğiniz ne varsa rüyalarınızda ortaya çıkıyor. Bu sabah gördüğünüz rüyalar çok canlı olabilir ve bir süre yattığınız yerde rüyalarınızı sindirmeye çalışabilirsiniz. Rüyanızda sevdiğinizi görebilirsiniz veya eskiden yaşadığınız aşkları hatırlayabilirsiniz. Ancak duygu ve isteklerinizin değişmiş olduğunu anlamanız mümkün. Gün içinde alacağınız davetler sizi heyecanlandıracak. Katılacağınız bir davette eski dostlarınız ile karşılaşabilir ve eski sevgili ile ilgili haberler alabilirsiniz. Bu arada güç mücadelesi yapmaktan kaçının ve güçlü kişiler ile işbirliği yaparken tedbirli olun.

Başak Burcu

Bir türlü ortaya koyamadığınız fikirlerinizi rahat bir biçimde anlatabilirsiniz fakat sözlerinize özen göstermeniz gerekiyor. İddiacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Bu arada arkadaşlarınız ile ilgili düşünceleriniz derinleşebilir ve çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Özellikle yakın çevreniz ve arkadaşlarınız ile aranızdaki ilişkileri gözden geçirebilirsiniz. Daha önce önem verdiğiniz kişiler artık sizin için önemini kaybedebilir ve yeni tanıştığınız kişiler ile arkadaş olabilirsiniz. Ancak yeni tanıştığınız kişilere kendi özel fikirlerinizi anlatmadan önce bir kez daha düşünün.

Terazi Burcu

Bu sabah etkileyici rüyalar görmüş olarak uyanmış olabilirsiniz. Bilinçaltınızın derinliklerinden yükselen arzular rüya aracılığı ile ortaya çıkabilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Bugün kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Hanım arkadaş ve yakınlarınız ile görüşebilir, uzun zamandır görmediğiniz dostlarınız ile karşılaşabilirsiniz. Bu arada yaşam enerjiniz yükseliyor ve istekleriniz artıyor. Makul olun ve enerji fazlanızı boşaltmak için gayret gösterin. Spor yapabilir, fizik güç gerektiren işlere odaklanabilirsiniz. Ancak kendinizi fazla yormasanız iyi olacak.

Akrep Burcu

Baskı yaratan ve sizi zorlayan durumlar olabilir. Yakınlarınızın sorunları, maddi ihtiyaçların artması veya yapmak istediklerinizi engelleyen durumların çıkması yüzünden baskı hissedebilirsiniz. Ancak üzerinizdeki baskı sayesinde daha çok çalışmanız gerekebilir ve başarmak için daha büyük bir istek duyabilirsiniz. Üstelik çevrenizin saygı duyulan kişileri sizi destekleyecek ve olaylara iyimser açıdan bakmanıza yardımcı olacak. Böylece üzerinizde baskı duygusu uyandıran durum fırsata dönüşecek. Şansınızı iyi değerlendirmek için sabırlı olmanız gerekiyor.

Yay Burcu 

Arkadaşlarınızla ilgili duygularınız değişebilir. Çevrenizi değiştirmek, daha özgür ve farklı kişiler ile birlikte olmak isteyebilirsiniz. Bu arada hayal gücünüzü yapıcı ve yaratıcı yönde kullanmak için gayret gösterin. Karşılaştığınız bazı olaylara duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Çocukluk arkadaşınız ile karşılaşmanız mümkün. Veya uzun zamandır görmediğiniz eski dostlarınız ile karşılaşabilir, heyecanlı ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Sürprizlerden etkilendiğiniz bir dönem. Yaratıcı kişiler ile karşılaşmak keyfinizi yerine getirecek.

Oğlak Burcu

İsteklerinizin gerçekleşeceğine dair güçlü duygular içine gireceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilir, güçlü dostlarınız ile haberleşebilirsiniz. Farklı çevreler ile işbirliği yapabilirsiniz ancak kendi fikirlerinizi önemserken başkalarının fikirlerini dışlayan bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmanız gerekiyor. İsteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz ve stratejinizi değiştirebilirsiniz. Bu arada güç mücadelesi yapmasanız iyi olacak. Kendinizi ve çevrenizi zorlamaktan kaçının. Aslında fikirlerinizi güzel bir biçimde ifade edebilirsiniz.

Kova Burcu 

İletişim araçları ile ilgili bazı karışıklıklar olabilir. Ayrıca küçük ev aletleri ile ilgili bazı sorunlar çıkabilir. Özellikle daha önce yenilemek istediğiniz fakat yenisini almadığınız bazı cihazlar bozulabilir ve kafanız karışabilir. Bu arada ustalar veya birlikte iş yaptığınız kişiler ile iletişimlerinize özen gösterin. Yanlış anlamalar olabilir. Tartışmalardan uzak durun ve karar vermek için şimdilik olayların gelişmesini bekleyin. Bu arada eski arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz veya sürpriz haberler alabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri iyi planlamanız gereken bir dönem…

Balık Burcu

Bu sabah gördüğünüz ilginç rüyaların heyecanıyla uyanabilirsiniz ve ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Kayıp ve kazanç duygusunu aynı zamanda yaşamanız mümkün. Fakat iyimser bir bakış açısı ile olayları yorumlayabilirsiniz ve dostlarınızın desteğini alabilirsiniz. Bugün sevdiğiniz ile birlikte keyifli programlar yapabilir, geçmişte yaşadıklarınızı ve geleceğe yönelik isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Bu arada beklentilerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve makul olmanız gerekiyor. Yani projelerinizi gerçekleştirmek için makul olmanız gerekiyor.

Kaynak: unimetre

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.