İhsan Akça

İhsan Akça

Afrin’e girmeyin diyenlere

Afrin’e girmeyin diyenlere

İHSAN AKÇA

Evet, Efendiler Afrin’e girmeyin diyordunuz sebebi neydi acaba, oraları senelerce tünellerle, sığınaklarla, kulelerle donatmış olanlara bu mekânları her türlü silahla takviye edenleri düşünerek oraya girmeyin beceremezsiniz mi diyordunuz. Yoksa on binlerce teröristlerle de doldurulduğunu biliyordunuz onlara mı kıyamıyordunuz. Onların gebertilmelerine mi acıyordunuz. İster yurt içinden, ister yurt dışından hatta Avrupa parlamentosundan girmeyin talimatı geliyor da onların amaçları neydi oradaki sivil halkın zarar göreceğini mi yoksa teröristlerimi düşünüyorlardı. Herhalde teröristler onlar için daha önemliydi. Sivil halkı düşünmezlerdi zaten sivil halkın insanca yaşama hakkı yoktu.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ordusuyla o kararı vermiş yurduna zarar veren sınırlarımızdaki o pislikleri temizleyecekti. Türk ordusunu ve onun komutanlarını durdurmak mümkün müydü? Türk milleti ve onun ordusu başladığı bir işi yarım bırakır mıydı? Karşısında hangi beton yığını olursa olsun onu delip geçerdi. Onlarda öyle yaptılar. 18 Mart 2018 Pazar günü sabah saat 5.00’da harekete geçerek üç buçuk saat sonra Afrin’in merkezini ele geçirdiler. Karşılarında hiçbir güç göremediler. Çünkü kaçmışlardı. Niçin kaçmasınlar ki Türk ordusu yurdunun güvencesi, halkının huzuru, bayrağı ve dini için oradaydı. Canlarından bezdirilmiş Afrin halkını kurtarmak için oradaydı. Ya teröristler niçin oradaydı. Onlar ya paralı dünyanın her yönünden gelmiş haçlı ordusu kırıntılarıydı. Ya da ailelerinden zoraki koparılmış Suriyeli çocuklardı. Bunlar kaçmasınlar da ne yapsınlar.

Nerede kaldı ey Amerika birleşik devletleri verdiğin silahlar, nerede kaldı ey Avrupa devletleri yaptırdığın tüneller, kuleler onların taşı demiri betonu başınızda parçalandı. Siz buralara Türk askeri geçemez mi sandınız. Türk askeri girer onlar karadan gemilerini yüzdüren dedelerinin torunlarıdır. Onlar için zorluk yoktur. Onların göğsünde imanları vardır. Canı gönülden Allah Allah dedikçe önlerinde hiçbir kuvvet duramaz. Sizler birde utanmadan sivil ölümlerinden bahsettiniz. Yine teröristlerin oyununa geldiniz. Onların öldürdüğü sivilleri Türk askerine mal etmeye çalıştınız. Ondada yalanlarınız kendi bacağınıza dolaştı. Çünkü Türk askeri sivillere dokunmaz hatta elinde silahı olmayan düşmanına silah çekmez. O basitlikleri ancak haçlı ordusu kırıntıları teröristler yapar. Hiç gördünüz mü iki ayı bulan bu faaliyetlerde sivil halka zarar verildiğini. Ne zararı, onların karınlarını doyuran, onların yaralarını ve hastalarını tedavi eden o üniformalı Türk askerleri siz bütün kötülükleri yapıp ondan sonra da başkalarının üzerine atmayı alışkanlık haline getirdiniz.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve onun silahlı kuvvetleri, jandarması, polisi bütün özel kuvvetleri ve en küçüğünden en büyüğüne kadar komutanları sizin arkanızda mensup olduğunuz seksen milyon Türk milleti var. Bu millet içinden de çıksa dışardan da olsa onlara hiç itibar etmez. Sen milletinin selameti, bayrağının dalgalanması, ezanının susmaması, için doğru bildiğin yolda devam et. Çünkü doğru yoldasın. Hem kendi yurdunun güvenliği için hem misafir ettiğimiz Suriye halkının kendi yurtlarına dönmelerini sağlamak için kendi yurdumuzun güneyini Suriye’nin kuzeyini terör örgütlerinden onların emellerinden arındırmak için yoluna devam et. Senin hiçbir işini yarım bırakmayacağından eminiz. Oradan inşallah Irak ve Kandil’e kadar devam eder Kandil’i de Afrin gibi ele geçirirsin ondan sonra senin milletinin oh çekecektir. Sende bunu yapacak güçtesin çünkü ağzından Allah nidaları eksik olmuyor olmayacakta yolun açık zaferlerin daim olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İhsan Akça Arşivi