Ankara’nın gündemini “ANADOLU” belirledi

ANKAPARK başlı başına yanlış bir projedir diyen Mansur Yavaş, “İyi bir yatırım olsaydı, çekişmeli bir ihale sonucu alması gerekiyordu.

Ankara’nın gündemini “ANADOLU” belirledi
Yayınlanma:
Güncelleme:

ANKAPARK başlı başına yanlış bir projedir diyen Mansur Yavaş, “İyi bir yatırım olsaydı, çekişmeli bir ihale sonucu alması gerekiyordu. Buraya harcanan para ile kiralama yöntemiyle yüzyılda geri dönüşü yok şu an. Açılmış olmak için açılıyor, bir sürü eksik var” diye konuştu.

Gazetemiz’in 20 Mart 2019 tarihli baş sayfasında manşetten verdiğimiz “Eğlence Başlıyor” haberimiz Ankara’nın gündemine bomba gibi düştü. Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu “Çalar Saat” programında yaklaşan yerel seçimleri değerlendiren Millet İttifakı adayı Mansur Yavaş’ın gazetemiz manşetini göstererek açılışı yapılan eski adıyla ANKAPARK yeni adıyla Wonderland Eurasia hakkında ki görüşlerini dile getirdi.

ANKAPARK BAŞLI BAŞINA YANLIŞ BİR PROJEDİR

Konuyla ilgili açıklama yapan Mansur Yavaş kısaca şunları söyledi; “Bu proje iyi bir yatırım olsaydı kişi kurum kuruluşların çekişmeli bir ihale sonucunda bu işletmeyi almaları gerekirdi. Şuan da buraya verilen kiraya bakarsınız 100 yılda geri dönüşü yok. Deniyor ki biz bunu kar amacıyla yapmadık. Sözde buraya 100 binlerce turist getirilecekti. Ama şimdi burası açılmış olmak için açılıyor. Halen birçok eksiği var. Geçenlerde bilirkişi raporunda gördük. 19 milyon TL’ye ihale edilmiş. Biz o kadar zengin bir ülke değiliz. Şöyle bilgiler aldım dünyada en büyük tema parkta 70 oyuncak var. ANKAPARK’ta 400 tane var ve depolarda her bir oyuncağın yedeği var. Çinli firma burada ki oyuncaklarla 4 tane daha ayrı tema park yapıp işletilmesini teklif etmiş. Yani bu projede korkunç bir masraf var” diye konuştu.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.