En Verimli Yerel Gazete seçildik

TÜRK Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Verimlilik Platformu tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen “2019 yılı En Verimliler Ödülleri” sahiplerini buldu.

En Verimli Yerel Gazete seçildik
Yayınlanma:
Güncelleme:

TÜRK Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Verimlilik Platformu tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen “2019 yılı En Verimliler Ödülleri” sahiplerini buldu. Ankara Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Merkez Bankası Eski Başkanı Durmuş Yılmaz, ve TÜSİAV üyeleriyle birlikte çok sayıda davetli katıldı. Konuşmaların ardından Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, gazeteciler ve bilim adamlarından oluşan ödül jürisi tarafından belirlenen Yılın En Verimlileri’ne ödülleri takdim edildi. Anadolu Gazetesi “Yılın En Verimli Yerel Gazetesi” seçilerek ödüle layık görülürken gazetemiz adına ödülü Yazarımız Gülay Ertunç TÜSİAV Verimlilik Platformu Başkanı Kutlu Tamay’ın elinden aldı.

YILIN EN VERİMLİLERİ ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU

En Verimli Sanayi Odası Ödülü Ankara Sanayi Odası’nın oldu. Ödülü Ankara Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir alacak. En Verimli İşadamı ödülü IMMUNAT A.Ş.-Adnan Akar’a, En verimli İş Kadını ödülü Güzelgün Danışmanlık Şerife Gürsel Güzelgün’e, En verimli Turizm yatırımcısı ödülü Sianji Otel Bodrum Recai Çakır’a, En Verimli Bilişim Firması ödülü Adres Bilgisayar Cem Tunç’a, En Verimli Sivil Toplum Destekçisi ödülü Emel Uslu Atik’e, En Verimli Büyüyen AVM ödülü- Podium AVM’ye, En Verimli Gayrimenkul Danışmanlık Firması-Kırmızı Beyaz Gayrimenkul Ömer Sabri Yolaş’a, En Verimli Şehir Oteli ödülü King Otel- Cem Koçyiğitoğlu’na, En verimli Eğitim Kuruluşu Ödülü HIRMIZY Group Mustafa Hürmüzlü’ye, En verimli Hukuk Bürosu Ödülü Ulus&Ulus Hukuk Bürosu Avukat Hamdi Tahsin Ulus’a takdim edilecek.

tusiav-1-001.jpg

Ayrıca Prof. Dr. Hasan BİRİ-Koru Sağlık ve Turizm Grubu Yön. Kur. Bşk.- Prof.Dr. Ali SINAĞ-Ankara Üniversitesi Teknokent Yön. Kur. Bşk.Vek., Gülşah SAATÇİ Saatçi Tercüme Hizmetleri Kurucusu “Veli SARITOPRAK Özel Ödülü’ne” layık görülen isimler oldular. Medya alanında ise; En Verimli Magazin Dergisi MAG Dergi-Beril Çavuşoğlu, En Verimli Yazı İşleri Müdürü Ömür ÜNVER – Milliyet Gazetesi, En Verimli Genel Yayın Yönetmeni Umut KARAKÜLAH – Zafer Gazetesi,  En Verimli Ticari Gazete Ticari Hayat Gazetesi Mehmet Göktürk, En Verimli Yerel Gazete – Anadolu Gazetesi – Gülay Ertunç, En Verimli İnternet Haber Sitesi Haberankara.com - Volkan Gültekin, En verimli İnternet TV Haber Sitesi Kanal Başkent Hüseyin Yakut ve Ramazan Ceyhan ödüle layık görüldüler.

TÜSİAV Verimlilik Platformu’nun geleneksel hale getirdiği “Yılın En Verimlileri Ödülleri” sahiplerini bulurken gazetemiz Anadolu “Yılın En Verimli Yerel Gazetesi” seçilerek ödüle layık görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.