Hasanoğlan’dan tarihe yolculuk

Hasanoğlan Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen, öğrenci ve velileri Çanakkale’ye gezi düzenleyerek şanlı Çanakkale Savaşı’nın tarihine yolculuk yaptı.

Hasanoğlan’dan tarihe yolculuk
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hasanoğlan Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen, öğrenci ve velileri Çanakkale’ye gezi düzenleyerek şanlı Çanakkale Savaşı’nın tarihine yolculuk yaptı. Sabah erken saatlerde bindikleri otobüsle Çanakkale’ye hareket eden Hasanoğlan Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kafilesi “Şehitlik” ziyareti gerçekleştirerek bu yurdu bize canları pahasına emanet edenlere minnet ve şükran duygularını ifade etmenin mutluluğunu yaşadı.

hasanoglan-2.jpg

GURUR DUYUYORUM

Kafile başkanı ve aynı zamanda Okul Müdürü Leyla Ceylan geziyle ilgili şunları söyledi, “Öğrencilerime Çanakkale Destanını yerinde göstermek düşüncesi ile bu geziyi yaptık. Öğrencilerimden aldığım izlenime göre de gezi amacına ulaştı. Öğrencilerimle, şehitlikte gösterdikleri olgun tavırdan ötürü bir kez daha gurur duydum” dedi. Daha öncede Anıtkabir Gezisi, Ulucanlar Cezaevi Müzesi Gezisi, Hamamönü Sanat Sokağı Gezisi, Rahmi Koç Müzesi Gezisi ve Natavega AVM Akvaryum gezisi düzenleyen Hasanoğlan Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri dolu dolu bir eğitim öğretim yılı geçirdi.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.