KIR-DER Millet İttifakı ile bir arada

Kırşehir İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma Derneği (KIR-DER) düzenlemiş olduğu kahvaltıda Ankara'da bulunan Millet İttifakı belediye başkan adayları ile bir araya geldi.

KIR-DER Millet İttifakı ile bir arada
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehir İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma Derneği (KIR-DER) düzenlemiş olduğu kahvaltıda Ankara'da bulunan Millet İttifakı belediye başkan adayları ile bir araya geldi. Açılış konuşması yapan KIR-DER Genel Başkanı Orhan Aydın'ın yaptığı kahvaltıda sırasıyla Mamak Millet ittifakı adayı Adnan Demirci, Keçiören Millet İttifakı Adayı Güçlü Şenel, Pursaklar Millet ittifakı adayı Hüseyin Burgaz son olarak Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Murat Emir davetlilere hitap etti.

YOĞUN KATILIM

Keçiören'de bulunan Kırşehirliler Evi’nde düzenlenen kahvaltı programına Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Murat Emir, Millet İttifakı Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel, Millet ittifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci, Millet ittifakı Pursaklar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Burgaz, Millet İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Levent Aslan, Keçiören CHP İlçe yönetimi, CHP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Aydın, İYİ Parti Keçiören İlçe Başkanı Adnan Kahraman, Altındağ İYİ Parti İlçe Başkanı Kadir Türmen, Yenimahalle Belediye Meclis Üyesi adaylarından Serdar Dönmez, Sinan Daştan, Keçiören Belediye Meclis üyesi adaylarından Gökan Kalyon, Ali Turgut, Aysel Kalyon, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Çelik, DSP Parti Meclis Üyesi Nursel Kızılırmak, İYİ parti Merkez Danışma Kurulu üyesi Tuncay Tekay, İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Zülfikar Altay, İYİ Parti Keçiören Genel Sekreteri Mehmet Altıparmak, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Raşit Kanık, Anadolu Gazetesi Kurucu Sahibi ve Kırşehirliler Vakfı Genel Sekreteri Ali Çetin, Kırşehirliler Vakfı Eski Başkanı Erol Tosun, Noterler Derneği Başkanı AV. Rıfat Ertem, Noterler Derneği Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Köksal, eski HAVA-İş Sendika Başkanı Yasin Özer, Yazınık Köyü Dernek Başkanı Kemal Öztürk, Asmakaradam Köyü Dernek Başkanı Salih Yıldız, Karacalı Köyü Dernek Başkanı Ertuğrul Dönmez, KIR-DER Yönetim Kurulu ve çok sayıda davetli katıldı.

kirder-toplantisi-18.jpg

STK’LAR BERABERLİĞİN VAZGEÇİLMEZ UNSURU

KIR-DER Genel Başkanı Orhan Aydın, "Değerli misafirlerimiz açılışımıza hoş geldiniz. Sivil toplumun, katılımcılığın, çoğulculuğun, beraberliğin, demokrasinin vazgeçilmez unsuru, dinamik, çalışkan, demokratik toplumların duyarlıklarını dile getiren kuruluşlardır. Dernekler insanların demokratik sesi olacak, çokluğun sesi doğrultusunda, birlik ve beraberlik içinde iyi güzel başarılı çalışmalar yapmaktayız, Bölge insanlarımızın huzuru, mutluluğu, çalışma arzuları maddi, manevi, sorunlarına en pratik, en uyumlu, en haklı, en demokratik şekilde çözüm arayacak yaşlıların, yalnızların, mazlumların, masumların, haklıların yanında olacak tüm insanlarımızı eşit görecek çalışmalarında, doğruluğun, haklılığın, dışına asla çıkmayacak, güzel olan her şeyin yanındayız.

kirder-toplantisi-1-001.jpg
KIR-DER Genel Başkanı Orhan Aydın

Ankara'da yaşayan tüm insanların en yüksek değerde, en iyi kalitede, en çok huzurda, hayat yaşaması için elinden geleni yapacak hayalinde, arzusunda, iyilik, güzellik, haklılık, dürüstlük, çokluk, huzur, sağlık, sevgi, yaşama ve yaşatma, paylaşma arzusu ile kurulmuş olan Derneğimiz insanlarımız için hayırlara vesile olmasını, canı gönülden temenni ederim. Allah’ım doğruluktan ayrılmayan kullarından olmayı nasip etsin, der 31 Mart sonrası ülkemiz için her şeyin hayırlı olmasını temenni ederiz” dedi.

kirder-toplantisi-17.jpg

EŞİT VE ADİL HİZMET YAPACAĞIZ

KIR-DER Genel Başkanı Orhan Aydın’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından Millet İttifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci yapacakları projeleri anlattı. Demirci, “Vakıf başkanımız ve dernek başkanlarımız öncelikle beni buraya davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Burada sizlerle birlikte olmak bizim için çok önemli. Aranızda Mamak’ta oturan var oturmayan var. Mamak’ta olanlar beni tanırlar. Yerel yönetim seçimlerimde partim tarafından Mamak'ı geleceğe hazırlamak için görevlendirildim ve bu anlamda 52 gündür çalışmalarımı aralıksız sürdürüyorum. İlçemizin sorunlarını biliyorum. Bu sorunları çözmek için çözüm önerilerimiz ve projelerimiz hazır. Birlik ve beraberlik içinde gayret edeceğiz. Belediyecilikte şeffaf yönetim anlayışını uygulayacağız. Eşit ve adil hizmet yapacağız. Konum olarak Ankara'nın çok iyi yerinde bulunan ilçemizin çok daha iyi yerlerde olması gerek bizde bunun için çalışacağız. Haftanın üç günü vatandaşlarımızla beraber olacağız, sorunları anında halletme yoluna gideceğiz” dedi.

kirder-toplantisi-2.jpg
Millet İttifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci

TÜM SEÇMENLERİN ADAYIYIM

Millet İttifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Adnan Demirci’nin konuşmalarının ardından Millet İttifakı Keçiören Belediye Başkan adayı Güçlü Şenel açıklamalarda bulundu. Şenel, “Öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Sivil toplum kuruluşları arasında kadın arkadaşlarımızı en çok bir araya toplayan sivil toplum kuruluşu olan KIR-DER’dir. Başkanını ve bu programda bizi bir araya getiren herkese çok teşekkür ediyorum. Adaylık sürecim geçen hafta içerisinde açıklandı. Henüz sahalara inemedik. Ancak esnaf gezmelerine devam ediyoruz. Biz İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti olarak Millet ittifakı adayı yani tüm seçmenlerin adayıyız. Keçiören’de doğmuş büyümüş biri olarak Keçiören’in tüm sorunlarını biliyorum. Keçiören için hayallerimiz ve projelerimiz var. Neyin yapılıp yapılmayacağını çok iyi biliyoruz. Rakibin kim olduğuna bakmadan kendi işimize bakacağız. Hacı Bektaş-i Veli’nin ifadesi ile bir olacağız, iri olacağız ve diri olacağız. Keçiören’deki her vatandaşımın mutlu olduğunu görmek istiyorum. Milletimizle kucaklaşacağız, omuz omuza vereceğiz ve Türkiye’nin aydınlık geleceğinin meşalesini Keçiören’de yakacağız. Keçiören’i alırsanız Ankara’yı alırsınız, Ankara’yı alırsanız Türkiye’yi alırsınız. Hep birlikte bu işi başaracağız” dedi.

kirder-toplantisi-4.jpg
Millet İttifakı Pursaklar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Burgaz

PURSAKLAR’I SALLAYACAĞIZ

Düzenlenen programda açıklamalarda bulunan Millet İttifakı Pursaklar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Burgaz, “Hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Ankara’da siyasetin en zor olduğu bölgelerin birinde siyaset yapmaya çalışıyorum. Bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi Pursaklar İlçe Başkanımız Mehmet Aydın ve Genel Merkezimizin teveccühleri ile Pursaklar Belediye Başkan adayı olarak gösterildim. Bu organizasyonu düzenleyen dernek başkanımıza beni siz değerli misafirlerle bir araya getirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Mehmet Başkanımla birlikte inşallah, kol kola omuz omuza bir seçim süreci geçireceğiz. İnşallah Pursaklar’ı sallayacağız. Allah hepimizi Mansur ve muzaffer eylesin. Birliğimizi dirliğimizi bozmasın” dedi.

kirder-toplantisi-3.jpg
Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Murat Emir

RANT BELEDİYECİLİĞİNE SON VERECEĞİZ

KIR-DER tarafından düzenlenen kahvaltıda Kırşehirliler ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Murat Emir, “Konuşmalarıma Kırşehir’den başlamak istiyorum. Ahi Evranların, Hacı Bektaşların gelip geçtiği kardeşliğin dostluğun temellerinin atıldığı birliğin ve beraberliğin Anadolu’nun ortasında filizlendiği yeşerdiği coğrafyanın yetiştirdiği insanlar olarak sizlerle bir arada olmak her fırsatta Kırşehir’e gitmek, Kırşehir’in her sorununu Ankara’da dile getirmek benim için hem bir görev hem de bir mutluluk. Bu nedenle sizlerle bu sofrada bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Sizlerle ne zaman bir araya gelsek Neşet Ertaşla buluşmuş, onun ezgilerini dinlemiş gibi hissediyoruz kendimizi. Bu birliğimiz ve birlikteliğimiz daim olsun. İnşallah ümit ediyoruz ki Ankara’yı ve birçok ilçemizi biz belediye olarak alacağız. Yerel seçimlerde iki şey konuşulur. Birincisi kentin sorunlarıdır. Kenti en iyi kim yönetecekse hangi kadrolar yönetecekse onu tercih edersiniz. Yani çevreye saygılı, doğaya saygılı, insana saygılı, imar yapılanmasını rant için değil, halk için millet için yapan şeffaf hesap veren bir belediyeciliği seçmek için sandığa gideceksiniz. Bu durumu böyle görmek gerekir. Artık AKP’nin o talan ve rant belediyeciliğine son vermenin zamanı geldi. Ankara neredeyse 25 yıldır bu anlayış ile yönetiliyor. Keçiören’de bu anlayışla yönetiliyor. Keçiören adeta bir gecekondu şehridir. Bir otel şehridir. İçinde modern bir kentin sahip olması gereken hiçbir unsur yoktur. Dolayısıyla bize düşen o geçmişteki defterleri tekrar tekrar açmak değil. Bize düşen yepyeni bir Türkiye yepyeni bir Ankara ve yepyeni bir Keçiören umuduyla, hayaliyle beklentisiyle sandığa gitmek ve tertemiz arkadaşlarımıza bu emaneti vermektir. İkinci nokta ise Yerel seçimler de dikkat etmemiz gereken Türkiye’de rejimi zorla değiştirdiler. Bir blok oluşturdular. Bütün güçleri bir kişiye emanet ettiler. O bir kişi hata yaptıkça bunun bedelini hepimiz ödüyoruz ve yoksullaşıyoruz. Bu neden bu anlayışa da bir dur demek içinde sandığa gideceksiniz. Referandum da nasıl Cumhuriyet’ten yana demokrasiden yana bu ülkenin birliğinden yana olduysak bugünde yan yana oluyoruz. Dolayısıyla Keçiören’de de adayımıza sahip çıkacağız. Ankara’da da Mansur Bey’e sahip çıkacağız. Yani Türkiye’ye sahip çıkacağız” dedi.

kirder-toplantisi-5.jpg
Millet İttifakı Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.