Kırşehirliler Başkan Asım Balcı’nın yanındadır

Kırşehirliler Vakfı ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kırşehirliler Başkan Asım Balcı’nın yanındadır
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehirliler Vakfı ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu makamında kabul eden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “Kırşehirliler seçim zamanımızda bizlere çok destek oldular. Bizde bundan sonraki süreçte sizler için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

BALCI: DESTEĞİNİZİ HİÇ BİR ZAMAN ESİRGEMEDİNİZ

Kırşehirliler Vakfı ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirliler Vakfı Genel Başkanı Oğuz Altın, Kırşehirliler Vakfı Başkan Yardımcısı Doğan Aslan, Kırşehirliler Vakfı Genel Sekreteri Ali Çetin, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Hüseyin Ata ve dernek başkanları katıldı. 31 Mart yerel seçimleri sonrası Altındağ Belediye Başkanı olan Asım Balcıya hayırlı olsun ziyaretinde başarılar dileyerek çalışmalarında kolaylıklar dilediler. Kırşehirliler olarak her zaman “Başkan Balcı’nın yanında olacaklarını ifade ederek ellerinden gelen desteği vereceklerini dile” getirdiler. Kırşehirlilerin kendisine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asım Balcı da “Kırşehirliler seçim zamanımızda bizlere çok destek oldular. Bizde bundan sonraki süreçte sizler için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.