Kırşehirlilerden Başkan Ayhan Yılmaz’a ziyaret

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel ve Kırşehirliler Vakfı Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Kırşehirlilerden Başkan Ayhan Yılmaz’a ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve Kırşehirliler Vakfı Başkan Yardımcısı Doğan Aslan, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Hüseyin Ata, APC Yapı Paslanmaz Tasarım Şirketi Sahibi Levent Akçakoca ve dernek başkanları bir araya gelerek Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

kirsehirliler-11-003.jpg

SİZİ ETKİNLİKLERİMİZDE ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ

Başkan Ayhan Yılmaz’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, “Yeni görevinizde başarılar dileriz. Biz Kırşehir’in iki çatı kuruluşu olarak yapacağınız çalışmalarınızda her zaman sizlerin yanındayız. Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve Kırşehirliler Vakfı olarak birçok başarılı projeye imza attık. Yaptığımız etkinliklerimiz projelerimiz büyük ses getirdi. Gerçekleştireceğimiz etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmek bizleri mutlu edecektir. Bundan sonra ki süreçte de öncesinde olduğu gibi bundan sonra ki süreçte her zaman sizin yanınızdayız” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ İSTİHDAM

Kırşehirliler kendisine gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, “Öncelikle buraya kadar gelerek şahsımı unutmadığınız için çok teşekkür ederim. Bundan önceki süreçte çalışmalarımız nasıl devam ettiyse bundan sonra da devam edecek. Pursaklar’ın şuan en önemli meselesi istihdam. Bunun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Pursaklar’ın daha da gelişmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kırşehirlilerin birlik ve beraberlikleri herkese örnek olacak şekilde. Bu bizleri çok mutlu ediyor. Bundan sonra bütün çalışmalarınızda yer almak elimizden geleni yapmak isteriz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.