Mansur Yavaş Kırşehirlilerle buluştu

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş Kırşehirli Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle İskitler Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan Mansur Yavaş Gönüllüleri Seçim Koordinasyon Merkezi’nde bir araya geldi.

Mansur Yavaş Kırşehirlilerle buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yavaş: Oy veren vermeyen bütün Ankaralılara eşit hizmet vereceğim

Kırşehirli Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle buluşan Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, “Bizler 31 Mart akşamı seçimi kazandığımız takdirde oy veren vermeyen bütün Ankaralılara adil ve eşit hizmet etmeyi izzet, şeref ve kul hakkının gereği sayacağız”  dedi.

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş Kırşehirli Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle İskitler Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan Mansur Yavaş Gönüllüleri Seçim Koordinasyon Merkezi’nde bir araya geldi. Toplantıya KIR-DER Başkanı Orhan Aydın, Ankara İyi Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Zülfikar Altay, Mucurlular Derneği Başkanı İzzet Güner ve çok sayıda Kırşehirli katıldı.

mansur-yavas-11.png

EŞİT HİZMET VERECEĞİM

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Yavaş, “Bizler 31 Mart akşamı seçimi kazandığımız takdirde kendimizi asla zafer kazanmış olarak saymayacağız. Bu savaş değil ki, ne zaferi, kime karşı zafer. Demokrasilerde kaybeden olmaz. Biz bu seçimi Ankara halkının sadece bize beş yıl için verdiği görevlendirdiği hizmet etme yetkisi olarak göreceğiz. Oy veren vermeyen bütün Ankaralılara adil ve eşit hizmet etmeyi izzet, şeref ve kul hakkının gereği sayacağız”  dedi.

KIRŞEHİRLİLERE MÜJDE VERDİ

Mansur Yavaş toplantıda Kırşehirlilere de bir müjdeler verdi. Yavaş, “Bizim turizmle ilgili 2009’dan beri bir projemiz var. 81 ilin Anadolu Kültür bahçesi adını verdiğimiz büyük bir proje. Bu projede Kırşehir Evi’nin önünden geçerken Neşet Ertaş’ın türküleri çalıyor. İnsanlar o ilin kültürünü bilsinler diye. Ankara’daki dernekler adetlerinin ve geleneklerinin devam etmesini istiyor. Komşuluk ve akrabalık bağlarının güçlenmesini istiyor. Bunları sürdürebilecekleri bir alan inşa edeceğiz. Kırşehir Valiliği ve Kırşehir Belediye Başkanlığı’nda bizlerin destekleri ile Kırşehir Evi Bahçesi olacak. Dışardan gelenler, yurtdışından ve yurtiçinden gelenler Kırşehir kültürünü tanımak için buralarda zaman geçirebilecekler. Kırşehirli hanımlara da bir nevi istihdam sağlayacak olan bu proje ile Kırşehir’e özgü yemekleri ve sanatları satışa sunabilecekler” dedi.

81 İLİMİZİN KÜLTÜRÜNÜ BURADA YAŞATACAĞIZ

Gerçekleştireceğimiz Anadolu Kültür Bahçesi Projesi ile insanlar 1 hafta gezseler bahçeyi gezmeye zamanları yetmeyecek diyen Yavaş sözlerini şöyle tamamladı, “ Çünkü orada 81 ilimizin kültür bahçesi olacak. Kültürümüzü yaşatmak adına böyle bir projeye ihtiyacımız var. Burada Kırşehir’i tek bir çatı altında toplamak istiyoruz. Şehirlerde doğup büyüyen çocuklar memleket sevdasını bilmiyorlar. En azından kendi gelenek ve göreneklerini bu bahçelerde öğrenme şansı yakalayacaklar. Biz 31 Mart sonrası 5 yıllık hizmet etek için koltuğu devralıyoruz. Bu yüzdendir ki biz çalışmalarımız da asla ayrım yapmayacağız. Biz şeffaf belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.