Nallıhan Aile Destek Merkezi açıldı

Nallıhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (ADEM), 400 kursiyere meslek edindirme eğitimi vermek amacıyla Aile Destek Merkezi açtı

Nallıhan Aile Destek Merkezi açıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Nallıhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (ADEM), 400 kursiyere meslek edindirme eğitimi vermek amacıyla Aile Destek Merkezi açtı. 7’den 70’e yoğun katılımla gerçekleşen açılışta meslek edinmenin öneminden bahsedildi. Gerçekleşen açılışa AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan,  Cumhur İttifakı Nallıhan Belediye Başkan Adayı İsmail Öntaş Nallıhan Kaymakamı Murat Kahraman, AK Parti Nallıhan İlçe Başkan Ertunç Güngör’ün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

İSTİHDAMA KATKI

Açılışta konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan “ADEM kursumuz 400 kursiyere meslek edindirmek amacıyla açıldı. Kursiyerlere çeşitli branşlarda eğitimlerin verilmesinin yanı sıra günlük cep harçlığı verilerek hem istihdama hem de ekonomiye katkı sağlıyoruz. Proje kapsamında Nallıhan’da başvuru yapan herkese eğitim verilecek. Emeği geçenlere Bakanlığım adına teşekkür ediyorum” dedi.

adem-projesi-11.jpg

ADEM PROJEMİZ BAŞARILI OLACAKTIR

Programda konuşan Nallıhan Kaymakamı Murat Kahraman, “Vakıf müdürümüzün ve personelinin bu projede emekleri büyük. Gelişmiş toplumların en önemli özellikleri eğitimli olmalarıdır. Yeni açılan bu ADEM projemizle başarılı olacağından kuşkum yok. İŞKUR’un her bir kursiyere maddi katkısı ile ciddi boyutlara ulaşmaktadır. Bu tür projelerin devam edeceğine olan inancım tamdır” dedi.

adem-projesi-12.jpg

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.