Oya Akın Yıldızlar Koleji’nden “Grease” müzikali

Oya Akın Yıldız Koleji 5. sınıf öğrencileri tarafından “Grease” adlı İngilizce müzikal oyunu okulumuz Konferans Salonu’nda sahnelendi.

Oya Akın Yıldızlar Koleji’nden “Grease” müzikali
Yayınlanma:
Güncelleme:

Oya Akın Yıldız Koleji 5. sınıf öğrencileri tarafından “Grease” adlı İngilizce müzikal oyunu okulumuz Konferans Salonu’nda sahnelendi. Ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemi vurgulanan oyunda; 1950’lerde geçen ve bir grup liseli Amerikan gencinin gündelik hayatlarını, müzik ve dans eşliğinde neşeli bir şekilde anlatan öğrenciler harika performanslarıyla göz kamaştırdılar. Velilerin de büyük ilgi gösterdiği ve keyifle takip ettiği müzikal, birbirinden eğlenceli sahneleri, ışıltılı dekoru ve kostümleriyle büyük beğeni topladı.

oya-akin-002.jpg

ORİJİNAL DİLİNDE OYNADILAR

Müzikali orijinal dilinde oynayan öğrenciler seslendirdikleri şarkılar ve sergiledikleri danslarla sanatsal yeteneklerini gözler önüne sererken, yabancı dildeki hâkimiyetleriyle de izleyenleri hayran bıraktılar. Yabancı Diller Koordinatörü Demet Arslan ve İngilizce Zümresi eşliğinde hazırlanan müzikal, finalde dakikalarca alkışlandı.

oya-akin1.jpg

Oya Akın Yıldız Okulları İlkokul ve Ortaokulu Müdürü Şenay Özgün, çok başarılı geçen müzikal sonrasında, “5.sınıflarda uyguladığımız yoğunlaştırılmış İngilizce programımız sayesinde yabancı dili doğal bir biçimde öğrenen öğrencilerimizin öğrendikleri dili kullanabilecekleri alanlar oluşturmak bizim için oldukça önemlidir. Oyunda üstün performans göstererek, bizleri gururlandıran öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

oya-akin3.jpg

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.