Polat’tan hemşerilerine iftar

Kırıkkaleliler Dernek Başkanı aynı zamanda son yerel seçimlerde Etimesgut Belediye Meclis Üyesi olan Av. Abdullah Polat memleketi ve baba ocağı Karakeçili de birlik-beraberlik iftarı verdi.

Polat’tan hemşerilerine iftar
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırıkkaleliler Dernek Başkanı aynı zamanda son yerel seçimlerde Etimesgut Belediye Meclis Üyesi olan Av. Abdullah Polat memleketi ve baba ocağı Karakeçili de birlik-beraberlik iftarı verdi. Ramazan Ayı’nın manevi atmosferinin yaşatılması amacıyla Kırıkkaleliler Dernek Başkanı Av. Abdullah Polat, memleketi Karakeçili ilçesinde birlik ve beraberlik yemeği verdi.  Çok sayıda vatandaşın katıldığı programda konuşma yapan Polat, Rahmet ve bereket ayı Ramazan da Rabbim yaptığımız ve yapacağımız yardımları iftarları ve tuttuğumuz oruçları kabul etsin. İnşallah bir sonra ki Ramazan ayına da bizleri tekrardan kavuştursun.

abdullah-polat-21.jpg

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

“Birlik beraberlik iftarımızda bizleri yalnız bırakmayan MHP Kırıkkale İl Başkanımız değerli reisim Erdal Baloğlu, MHP Hacılar Belediye Başkanımız Mehmet Koyuncu, MHP Merkez İlçe Başkanımız Av. Murat Abalı, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayımız Serdar Yarar, Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkan Vekilimiz Yasin Babadağ, Tarım Bakan Danışmanımız İbrahim Yıldız, MHP İl Genel Meclis Üyemiz İlyas Canöz, MHP Karakeçili İlçe Başkanımız Recep Can, MHP Karakeçili Belediye Meclis Üyelerimiz Enbiya Can,  Halil Yenice, Mesut Keçeli, çok değerli MHP İl ve İlçe yönetimine ve çok değerli Karakeçili’li hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim Türk Milletinin birliğini dirliğini daim etsin” dedi.

abdullah-polat-22.jpg

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.