Dursun Erkılıç

Dursun Erkılıç

ANGİKAD’ın etkinlikleri…

ANGİKAD’ın etkinlikleri…

İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu üyesi olan Ankara Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD), dikkat çekici etkinliklere imza atmayı sürdürüyor.

ÖĞRENCİLERE BURS

Sadece üyelerinin menfaatini koruyan ve onlara hizmet eden bir sivil toplum kuruluşu olmanın ötesinde bir sosyal sorumluluk kuruluşu gibi çalışan ANGİKAD, Aysu Yavuz başkanlığındaki yönetim kurulu ile eğitim alanında öğrencilere burs vermekle kalmadı çok önemli proje ve uygulamalara ya katkı sağlandı ya da paydaş oldu.

dursun-erkilic-1.jpg

BOVLİNG TURNUVASI

İÇASİFED ve OSİAD tarafından “Kadın Cinayetine ‘Dur’ Demek İçin Top Yuvarla” sloganı kapsamında düzenlen Bowling Turnuvası’na ANGİKAD Başkan Aysu Yavuz, yönetim kurulu üyeleri ve diğer üyelerle katılım gerçekleştirildi.

 

dursun-erkilic-2.jpg

FİDANLAR DİKİLDİ…

ASO-2 ile iş birliği yapılarak ASO-2 OSB’de gerçekleştirilen ağaçlandırma etkinliği de ANGİKAD adına önemli bir uygulama çalışmasıydı. Geniş katılımlı buluşmayla çok sayıda fidan toprakla buluştu. Ağaçlandırma etkinliğine İÇASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akyürek, eşi Meral hanım ve torunları da katıldı.

 

dursun-erkilic-3-001.jpg

ZAMANSIZ KADINLAR

Son olarak organizasyon paydaşları arasında ANGİKAD’ın da bulunduğu çok önemli bir etkinlik düzenlendi. ANGİKAD, Anadolu Çağdaş Eğitim Vakfı (ANAÇEV), Ankara Kulübü Derneği ve Türk Kadınlar Konseyi Derneği (TKKD) Ankara Şubesi iş birliği ile düzenlenen “Zamansız Kadınlar” etkinliğinde araştırmacı yazar İlknur Göntürkün Kalıpçı, ilgiyle takip edilen bir sunum gerçekleştirdi.

dursun-erkilic-4.jpg

İÇASİFED DE ORADAYDI

ANGİKAD Başkanı Aysu Yavuz ile yönetici ve üyeler, İç Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Vekili Ahmet Kurt, BAGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ayfer Ulusoy, Federasyona bağlı derneklerin yönetici ve üyeleri ile geniş bir katılımcının izlediği etkinlikte, Cumhuriyet değerlerine büyük mücadeleleri ile katkı sağlamış ve dünya çapında başarılara imza atmış Türk kadınlarını anlatıldı.

Programı izleyenler, 100 yıl önceden bugüne doğru kadın hakları için verilen büyük mücadeleleri, bu uğurda yol alırken ülke ve dünya çapında başarılar elde eden asker, sivil kadınları tanıma fırsatı buldu. “Zamansız Kadınlar” etkinliğine İÇASİFED yönetimi ve bünyesindeki derneklerin başkan, yönetici ve üyeleri de katılarak Cumhuriyete bağlılıklarını ve Cumhuriyet ilkeleri yolunda kahramanlık gösteren öncü kadınlara vefalarını gösterdi.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursun Erkılıç Arşivi