2023 Teknofest Ankara ne zaman yapılacak? Ankara Teknofest tarihi belli oldu mu?

Türkiye'de Teknofest heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Ziyaretçilerin büyük ilgiyle katılım gerçekleştirdiği festivalin Ankara etkinlik tarihi de belli oldu. Peki, Ankara'da Teknofest ne zaman yapılacak? 2023 Teknofest etkinlik takvimi yazımızda...

2023 Teknofest Ankara ne zaman yapılacak? Ankara Teknofest tarihi belli oldu mu?
Yayınlanma:

TEKNOFEST ANKARA NE ZAMAN NE ZAMAN YAPILACAK?

Dünya genelinde en büyük havacılık etkinliklerinden biri olan Teknofest, 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Bu etkinlikte, havacılık sektöründeki yenilikler, teknolojiler ve gelişmeler sergilenerek, katılımcılara ve ziyaretçilere bilgi ve deneyim paylaşımı fırsatları sunulacak. Teknofest, sadece havacılık alanında değil, aynı zamanda robotik, yapay zeka, uzay ve enerji gibi ilgili alanlarda da birçok etkinlik ve yarışmaya ev sahipliği yapacak.

etkinlik.jpg

TEKNOFEST ANKARA NEREDE YAPILACAK?

30 Ağustos- 3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Teknofest, 11. Hava Ulaştırma Üssü'nde gerçekleşecek.

ucak.jpg

TEKNOFEST KATILIM ÜCRETLİ Mİ?

Teknofest, havacılık, uzay ve teknoloji alanlarındaki gelişmeleri yakından takip etmek isteyen herkes için ücretsiz bir etkinliktir. Bu nedenle, gösteriler, aktiviteler ve seminerlere katılım tamamen ücretsizdir ve tüm halk davetlidir.

Etkinlik kapsamında gerçekleştirilecek uçuş gösterileri de oldukça heyecan verici olacak. Türk Yıldızları, Solo Türk, Hürkuş, Gökbey, Aksungur, Bayraktar TB2, Jandarma Çelik Kanatlar, Bayraktar AKINCI, ATAK ve Anka gibi birçok havacılık aracı, uçuş gösterileri gerçekleştirecek. Bu gösteriler, havacılık teknolojilerindeki son gelişmeleri sergileyerek, seyircilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Ayrıca etkinlik kapsamında, havacılık, uzay ve teknoloji alanlarındaki birçok seminer, atölye çalışması ve yarışmalar da düzenlenecek. Bu etkinlikler sayesinde, katılımcılar, bu alanlarda yeni bilgi ve deneyimler edinecekler ve gelecekteki kariyer hedeflerine ulaşmak için gerekli olan becerileri kazanacaklar.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.