ABB Başkanı Yavaş: 'Proje yapıyoruz' adı altında lüks belediye binaları yapmak doğru değil!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş," Proje yapıyoruz' adı altında lüks belediye binaları yapmak doğru değil. Böyle yapınca işte fahiş miktarlı borçlar ortaya çıkıyor. Halbuki halk belediye için 'temel hizmetlerini yap' diye vergi veriyor" dedi.

ABB Başkanı Yavaş: 'Proje yapıyoruz' adı altında lüks belediye binaları yapmak doğru değil!
Yayınlanma:

Beypazarı Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirdiği projeleri yeni belediye başkanlarına anlatacağını söyleyen Yavaş, "270 kadar yeni seçilen belediye başkanımız var. Deneyimlerimizi aktaracağız. Gerekirse işbirliği yapacağız. Kamuoyunun önemsediği projeleri paylaşacağız." dedi.

"HALKIN PARASINI KULLANIRKEN ÇOK TİTİZ DAVRANILMALI"

Başkan Yavaş, belediye başkanlarının proje konusunda çok titiz davranmaları gerektiğini ifade ederek, "Oysa biz vatandaşın parasını kullanıyoruz. Kendi paramızla harcamayacağımız hiçbir yere para harcamamız lazım. O belediye binaları ne belediye başkanının mülkünde ne de o koltuklar belediye başkanının koltuğu. Ne de belediye başkanı orada ömür boyu oturacak. Özellikle halkın parasını kullanırken çok titiz davranılmalı. Bir de hesap verilmesi gerekiyor. Biz de yeni seçilenlere önümüzdeki dönem başarılı olunması için bu tür yolu tercih etmelerini önereceğiz. "Proje yapıyoruz' adı altında lüks belediye binaları yapmak doğru değil. Böyle yapınca işte fahiş miktarlı borçlar ortaya çıkıyor. Halbuki halk belediye için 'temel hizmetlerini yap' diye vergi veriyor. Ama siz onu kalkıp da bu paraları harcarsanız bu iş böyle oluyor"ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.