ABB çocuklar için oyuncak kütüphane yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda Oyuncak Kütüphanesi Derneği ile iş birliği yaparak çocuk dostu bir proje hayata geçirdi.

ABB çocuklar için oyuncak kütüphane yaptı
Yayınlanma:

Altındağ, Ahmetler, Batıkent, Mamak ve Sincan Çocuk Kulüplerinde "Oyuncak Kütüphaneleri" açıldı. Bu proje sayesinde, ekonomik sebeplerden dolayı oyuncaklara erişimi olmayan çocuklar, kütüphaneden seçtikleri bir oyuncağı 2 hafta boyunca evlerine götürebiliyor. Süre sonunda oyuncağı geri getirip teslim eden çocuklar, yeni bir oyuncak alabiliyor.

abb.jpg

Bu proje ile erken yaşta paylaşım alışkanlığı ve sorumluluk bilinci kazandırılması hedefleniyor. Projenin destekçilerinden Oyuncak Kütüphanesi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dilara Tuğrul, projede emeği geçen herkese teşekkür etti ve çocukların hem oyuncaklarla oynamalarını hem de sanatsal etkinliklerle buluşmalarını sağladıklarını belirtti.

abb-oyuncak.jpg

Proje kapsamında oyuncak bağışı da devam ediyor ve destek vermek isteyen vatandaşlar, Ahmetler, Altındağ, Batıkent, Mamak ve Sincan Çocuk Kulüplerine giderek bağışta bulunabilirler.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.