ABB çölyak hastalarına piyasanın yarı fiyatına gıda üretiyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, sosyal belediyecilik ilkesi gereği çölyak hastaları ve glüten intoleransı olan vatandaşlar için uygun fiyatlarla gıda üretiyor. Glütensiz ürün çeşitlerini 5'ten 21'e çıkaran fabrika, son olarak 'Glütensiz Kahvaltılık Gevrek' üretti.

ABB çölyak hastalarına piyasanın yarı fiyatına gıda üretiyor!
Yayınlanma:

Ankara Halk Ekmek Fabrikası, piyasada nadir bulunan ve yüksek fiyatlarla satılan glütensiz ürünleri uygun fiyatlarla Başkentlilere ve https://www.baskentmarket.com.tr/kategori/glutensiz-mamuller sitesi üzerinden 81 kente ulaştırıyor.

PİYASA KOŞULLARININ ALTINDA SATILIYOR

Fabrika, glütensiz ürün gamını genişleterek ekmekten baklava ve börek çeşitlerine kadar 21 farklı gıda türünde glütensiz çeşitleri sunuyor. Ürünler el değmeden ve güvenilir koşullarda üretiliyor ve piyasa koşullarının en az yüzde 55 daha altında satılıyor. İşletme Müdürü Muhsin Kaynar, önemli AR-GE çalışmaları sonucunda çölyak hastaları ve glüten intoleransı olan vatandaşların taleplerini karşılamak için çaba gösterdiklerini belirtti ve fabrikanın glütensiz ürünlerinin piyasadaki muadillerine göre en az yüzde 55 daha uygun fiyatlarla satıldığını vurguladı.

urun.jpg

Ankara'daki iki çölyak derneği ile işbirliği yapan Halk Ekmek Fabrikası, 2022 Dünya Çölyak Günü'nde başlayan 'Glütensiz Kahvaltı' etkinliğini geleneksel hale getirdi. Her yaştan 200 kişinin katıldığı etkinlik, fabrika yemekhanesinde düzenleniyor. Çölyak hastaları ve derneklerden gelen talepler doğrultusunda ayda bir kez Pazar günleri Başkent Market GİMAT Şubesi'nde gerçekleştiriliyor. Etkinliğin günü ve katılım bilgileri, Halk Ekmek Fabrikası'nın sosyal medya hesaplarından duyuruluyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.