ABB'nin BelPa Restoranı Karagöl'de dolup taştı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ve Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda hizmet veren BelPa Cafe restoran, vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi görüyor.

ABB'nin BelPa Restoranı Karagöl'de dolup taştı
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde açılan BelPa Cafe ve Restoran kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşların sıkça geldiği yerlerden biri oldu. Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda bulunan restoran zengin kahvaltı ve yemek menüsü ile dikkat çekiyor.

VATANDAŞLARIN UĞRAK NOKTASI

Başkenti vatandaşların doğa ile iç içe vakit geçirdiği alanlardan biri olan Çubuk Karagöl Tabiat Parkı, her mevsimde yoğun ilgi görüyor.

BelPa Cafe Restoran, Karagöl'e gelen vatandaşların uğrak noktası haline geldi. Sağlıklı ve uygun fiyatlı hizmet sunan restoranda, kahvaltı çeşitlerinden ızgaraya, sıcak soğuk içeceklerden tatlı ve gözleme çeşitlerine varan çok sayıda seçenek bulunuyor.

belpa.jpg

YERLİ ÜRETİCİLERDEN ALINAN ÜRÜNLER KULLANILIYOR

BelPa Cafe ve Restoran Karagöl Şube Müdürü Batuhan Nartar, Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın öncülüğünde 2022'de Karagöl Tabiat Parkı içinde BelPa Cafe şubesini açtıklarını belirtti. Sosyal tesislerinde uygun fiyatlarla kahvaltı ve yemek imkanı sunduklarını söyleyen Nartar, mutfaklarında yerli üreticilerden satın alınan ürünleri kullandıklarını ifade etti. Kış aylarında da vatandaşlara sıcak bir ortam sağlamak amacıyla ısıtma sistemi ile 100 oturum kapasitesiyle hizmet vermeyi planladıklarını dile getirdi. Tesisin eşsiz doğası ve manzarasıyla tüm Ankaralıları beklediklerini vurguladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.