ABB'nin 'Çiçeğim Takas' uygulaması yeniden başlatıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yoğun ilgi gören 'Çiçeğim Takas' uygulamasına yeniden başladı. Bu uygulama, Başkentlilere ellerinde bulunan çiçekleri ücretsiz olarak takas imkânı sağlıyor.

ABB'nin 'Çiçeğim Takas' uygulaması yeniden başlatıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ilk etapta Koru Metro İstasyonu'nda başlayan uygulama, 17-18 Şubat tarihlerinde Batıkent Metro İstasyonu'nda devam edecek.

BAŞKENTLİLERİN DOĞA İLE OLAN BAĞLARI GÜÇLENECEK

Vatandaşlar, kurulan stantlarda 10.00-18.00 saatleri arasında çiçeklerini takas edebilecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu uygulama ile sosyal belediyecilik anlayışıyla Başkentlilerin doğa ile olan bağlarını güçlendirmeyi amaçlıyor.

ABB Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı tarafından başlatılan uygulama, Başkentlilerin ellerinde bulunan çiçekleri ücretsiz olarak takas etmelerine olanak tanıyor.

abbcicek.jpg

UYGULAMA YOĞUN İSTEK ÜZERİNE YENİDEN BAŞLATILDI

Ankara'da başlatılan Çiçeğim Takas uygulaması, Başkentlilerin evlerinden ve bahçelerinden getirdikleri bitkileri kurulan stantlarda ücretsiz olarak beğendikleri çiçeklerle değiş tokuş yapmalarını sağlıyor. Bu uygulama, vatandaşların sadece yeni çiçekler kazanmasına değil, aynı zamanda çeşitli bitki türleri hakkında bilgi alışverişinde bulunmalarına da olanak tanıyor.

ABB Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığının Bitkisel Şefi Burak Taşkesti, uygulamanın detaylarını paylaşarak, yoğun talep üzerine 2022 yılında başlatılan uygulamayı bu yıl tekrar başlattıklarını belirtti. İlk olarak Koru Metro İstasyonu'nda başlatılan uygulama, 17-18 Şubat tarihlerinde Batıkent Metro İstasyonu'nda devam edecek. Başkentliler, kurulan stantlarda 10.00-18.00 saatleri arasında çiçeklerini takas edebilecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.