Adem Ceylan, Çamlıdere'de sahalara indi

Ankara'nın Çamlıdere ilçesi için belediye başkan aday adaylığını açıklayan Adem Ceylan, sahalara inerek çalışmalarına başladı.

Adem Ceylan, Çamlıdere'de sahalara indi
Yayınlanma:

AK Parti Çamlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Adem Ceylan, ilçede bir dizi ziyarette bulunarak yerel seçim çalışmalarına başladı.

Ceylan, ilk olarak AK Parti Çamlıdere İlçe Başkanı Osman Erkan Parmaksız ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek yerel seçim istişaresinde bulundu.

aceylan2.jpg

Ardından Çamlıdere MHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Adem Ceylan, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Cumhur İttifakı vurgusu yaparak "Cumhur İttifakı Belediye Başkanı A. Adayı olarak Milliyetçi Hareket Partisi Çamlıdereli İlçe Başkanlığını ziyaret ederek değerlendirmelerde bulunduk. İlçe Yönetimine nezaketleri için teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

aceylanmhp.jpg

Çamlıdere'deki çalışmalarını muhtar ve esnaf ziyaretleriyle sürdüren Adem Ceylan, Cumhur İttifakı'nın diğer paydaşlarından Yeniden Refah Partisi'ni de ziyaret etti.

yrp.jpg

Ceylan yaptığı paylaşımda, "Cumhur İttifakı Belediye Başkanı A. Adayı olarak Yeniden Refah Partisi Çamlıdereli İlçe Başkanlığını ziyaret ederek değerlendirmelerde bulunduk. İlçe Başkanı ve Yönetimine nezaketleri için teşekkür ederim." mesajına yer verdi.

acdeylan.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum