AK Parti Ankara Mitingine hazır! AK Parti Ankara mitingi nerede yapılacak?

AK Parti'nin 30 Nisan’da gerçekleştireceği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşacağı Büyük Ankara Mitingi için tüm hazırlıklar tamamlandı. AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Ankara Mitingine hazır! AK Parti Ankara mitingi nerede yapılacak?
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, 30 Nisan tarihinde saat 15.00'te Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleşecek olan Büyük Ankara Mitingi öncesi miting alanındaki hazırlıkları yerinde inceledi.

Miting öncesi yaptığı açıklamada Özcan, Türkiye'yi ve Ankara'yı seven herkesi mitinge davet etti.

Mitingin Türkiye sevdalılarını bir araya getireceğini ve büyük bir coşkuyla geçeceğini ifade etti. Mitingin, Türkiye'ye olan sevginin bir ifadesi olduğunu belirtti. Mitingle ilgili çalışmaların büyük bir özveriyle yürütüldüğünü ve Ankara halkının mitinge büyük ilgi göstereceğine inandığını söyledi.

“ANGARALI REİSİNİ BİR BAŞKA SEVER”

Ankara'da yapılacak olan Büyük Ankara Mitingi için yapılan hazırlıkların yüzde 90'ının tamamlandığını belirten yetkililer, mitingin büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleşeceğini ifade etti.

Özcan, mitingin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile gerçekleştirilmesinin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Ankara mitinglerinin her zaman büyük ilgi gördüğünü ve saygın bir sevgi gösterisi olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, başkent Ankara'ya ayrı bir önem verdiğini ve Ankaralıların sevgi ve desteklerini her fırsatta dile getirdiğini belirtti.

Özcan, mitingin, Ankaralıların iradesini, sevgisini ve gücünü bir kez daha göstermelerine vesile olacağını ve tarihi bir iz bırakacağını söyledi.

img-7573.jpg

“ANKARALILAR FETÖ, PKK VE ONLARDAN MEDET UMANLARA MÜSAADE ETMEZ”

Özcan, Türkiye'nin yüzyılının başlangıcına tanıklık ettiği ve savunma, enerji gibi büyük projelerin hayata geçirildiği bir dönemde 14 Mayıs seçimlerinin büyük bir önem taşıdığını ifade etti.

Ankara'nın, 15 Temmuz'da gösterdiği şanlı direniş ve vatan, bayrak, ezan sevgisi ile özdeşleştiğini belirterek, Ankaralıların bu uğurda taviz vermemesi gerektiğini ve terör gruplarına fırsat verilmemesi için seçimlerin önemli olduğunu vurguladı. 14 Mayıs seçimlerinin Ankara için özel bir anlam taşıdığını ve bu bilinçle hareket edilmesi gerektiğini dile getirdi.

ankara-millet-bahcesi-1578178.jpg

Ankara’ya her alanda destek olunduğuna işaret eden Özcan, Başkent Ankara'nın sağlık, ulaşım, eğitim, çevre gibi birçok alanda büyük hizmetlerle buluştuğunu ve bu hizmetlerin milletin teveccühüyle gerçekleştiğini ifade etti.

Vatan ve millet aşkıyla, yatırım ve hizmet aşkının birleştiğini vurgulayan Özcan, milletin tercihinin yine AK Parti'den yana olacağına inandığını söyledi.

Sahada gözlemlediği ilgi ve teveccühün bu inancı pekiştirdiğini belirten Özcan, 14 Mayıs'ta Ankara'nın yeni bir milli irade destanı yazacağına olan inancını dile getirdi ve Pazar günü yapılacak olan mitinglerine tüm vatandaşları davet etti.

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.