AKK Başkanı Yılmaz: Ankara, Cumhuriyet değerlerinin imar edildiği kenttir

Ankara Kent Konseyi (AKK) ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği (TKB) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. yılına yönelik yayımladığı mesajda, Kent Konseylerinin güçlü temsilin en aktif modeli olduğunu, Türkiye’nin 100 yılı aşan Cumhuriyet deneyiminin de katılımcı demokrasinin teminatı olduğunu ifade etti.

AKK Başkanı Yılmaz: Ankara, Cumhuriyet değerlerinin imar edildiği kenttir
Yayınlanma:

Ankara Kent Konseyi (AKK) ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği (TKB) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Cumhuriyet'in 100. yılında 'bağımsızlık çığlığının' demokratik cumhuriyetle ilelebet payidar kalacağını vurguladı.

Yılmaz, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve Türkiye’nin kalkınmasında ve gelişmesinde emeği olan herkese şükran sunduklarını dile getirdi.

AKK Başkanı Yılmaz, Ankara Kent Konseyi olarak 4 buçuk yılda güçlerini kurucu değerlerden aldıklarını ifade ederek, katılımcı demokrasi anlayışının Başkent'te spordan sanata, kültürden tarihe, çevreden iklim değişikliğine kentin tüm meselelerinde, 5 bin gönüllü ile yüzlerce etkinliğe imza attıklarını söyledi.

a41db10e-abd7-4ec2-a8bf-3d70e6b4c4c7.jpeg

Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

ekran-resmi-2023-10-27-13-25-00.png

Yılmaz, Kent Konseylerinin güçlü temsilinde en aktif model olduğunu söyleyerek, Türkiye’nin 100 yılı aşan Cumhuriyet deneyimi de katılımcı demokrasinin teminatı olduğunu, Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetlerin ötesine taşıyacak anlayışın da bu olduğunu ifade etti.

Yılmaz, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

ekran-resmi-2023-10-27-13-27-44.png

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.