Akyurt'ta Hilal Ayık dönemi nasıl geçti?

Ankara 31 Mart seçimlerinde büyük bir değişime sahne olurken, bazı ilçelerde de yeniden aynı isimler kazandı. Akyurt'ta 2019 seçimlerinde belediye başkanı seçilen Adalet ve Kalkınma Partili (AK Parti) Hilal Ayık, 2024 seçimlerinde yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Peki, Hilal Ayık 2019-2024 dönemi arasında Akyurt'ta neler yaptı, önümüzdeki dönemde ne vaat etti? İşte detaylar...

Akyurt'ta Hilal Ayık dönemi nasıl geçti?
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

31 Mart yerel seçimleri tüm Türkiye'de büyük bir değişimin yaşanmasına sebep oldu. Değişimin gözle görülür şekilde yaşandığı şehirlerden biri de Başkent Ankara oldu. Ankara'nın birçok ilçesi el değiştirirken bazı ilçelerde de sonuçlar şaşırtmadı.

2019-2024 ARASI NELER YAPILDI?

Akyurt'ta 2019 seçimlerinde belediye başkanı seçilen Adalet ve Kalkınma Partili (AK Parti) Hilal Ayık, 2024 seçimlerinde de yaklaşık yüzde 50 oy alarak yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. 2019-2024 yılları arasında Akyurt'ta bir çok proje yürüten Ayık, vatandaşlarla iç içe olan bir yönetim anlayışıyla hareket etti.

hilalayik.jpg

Sosyal projelere önem veren Ayık, yeni doğum yapan aileleri ve ilçe esnafını sık sık ziyaret etti. Ayık sıfır atık projelerinden hanımlar lokaline, hanımlar lokalinden kooperatif çalışmalarına; bebek kütüphanesi, çiftçiye mazot desteği, özel eğitim kurumu ve alt yapı çalışmalarını hayata geçirdi.

YENİ DÖNEMDE AKYURT'U NELER BEKLİYOR?

Ankara'nın tek kadın belediye başkanı olan Hilal Ayık, yeni dönemde de sahada olacağını belirterek, pazar yerlerini, inşaatları, şantiyeleri gezmeye devam edeceğini söyledi. Hilal Ayık'ın yeni dönem projeleri arasında, pazar yeri, Ganin Ağıl Gölet Projesi, TOKİ iş birliği konut projesi, Mahalle Kültür Evleri, spor kompleksleri, gençlere yönelik ALFA Genç Kart Projesi, Bilim Akyurt, Köy Dönüşüm projeleri yer alıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.