Alper Taşdelen'in babası Doğan Taşdelen, Bodrum'da hayatını kaybetti

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in babası ve eski Çankaya Belediye Başkanı 71 yaşındaki Mehmet Doğan Taşdelen, Yalıkavak Geriş’te hayatını kaybetti.

Alper Taşdelen'in babası Doğan Taşdelen, Bodrum'da hayatını kaybetti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in babası ve eski Çankaya Belediye Başkanı 71 yaşındaki Mehmet Doğan Taşdelen, Yalıkavak Geriş’te hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Geriş Mahallesi’nde bir sitede ikamet eden Taşdelen, sabah saatlerinde yürüyüş yapmak ve denize girmek için sahile gitti. Bu esnada fenalaşan Taşdelen, çevredeki şahısların ihbarı üzerine ambulansa alınarak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Doğan Taşdelen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Doğan Taşdelen’in cenazesi, ön otopsi yapılmak üzere Acıbadem Hastanesi morguna kaldırıldı. Doğan Taşdelen’in şeker, yüksek tansiyon ve kalp rahatsızlıklarının olduğu belirtildi.

Doğan Taşdelen’in cenazesi pazartesi günü toprağa verilecek

CHP'nin eski Çankaya Belediye Başkanı Doğan Taşdelen'in cenazesi Bodrum'dan Ankara'ya getirildi. Taşdelen'in cenazesinin pazartesi günü öğle namazına müteakip Kocatepe Camiinden kaldırılacağı belirtildi.

Taşdelen’in Çankaya Belediye Başkanı olan oğlu Alper Taşdelen ve eşi İlksen Taşdelen ile yeğeni CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un Ahlatlıbel Belediye Tesisleri’nde taziyeleri kabul ettiği belirtildi.

kk-sozcu-(1).jpeg
Taziyeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

Çankaya Ailesinin Başı sağolsun

Eğitimci Doğan Taşdelen’in ölümünün ardından Çankaya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “1989-1999 yılları arasında iki dönem Çankaya Belediye Başkanlığı yapan, Başkanımız Alper Taşdelen’in kıymetli babası Doğan Taşdelen’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Çankaya ailesine ve tüm sevdiklerine başsağlığı diliyoruz” denildi.

Doğan Taşdelen, 1988-1999 yılları arasında Çankaya Belediye Başkanlığı yaptı.

DSP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının yanı sıra, Bülent Ecevit'in başbakanlığı döneminde Başbakanlık Müşavirliği yaptı. 

Anadolu Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum