Altındağ'dan spora tam destek!

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, bilime, spora, sanata her zaman önem verdiklerini belirterek, "Gençlerimizin sporla ilgilenmesi de bizleri çok mutlu ediyor. Spora ve sporcuya her zaman destek vermeye devam edeceğiz." dedi.

Altındağ'dan spora tam destek!
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesi tarafından Ulubey Mahallesi’nde hizmete açılan Ulubey Sporcu Fabrikası’nda tekvando kursuna katılan 26 sporcu kuşak bağladı. 26 genç sporcu, kuşak bağlayarak sertifikalarını aldı. Sporcuları aileleri ve öğretmenleri de yalnız bırakmadı. Kursu başarıyla tamamlayan genç sporcular büyük bir mutluluk yaşadı.

tkvndo-kusak-2024-5.jpg

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, sertifika almaya hak kazanan genç sporcuları tebrik etti.

tkvndo-kusak-2024-7.jpg

Bilime, spora, sanata her zaman önem verdiklerini belirten Tiryaki, ilçede çok sayıda spor tesisi kazandırdıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Gençlerimizin sporla ilgilenmesi de bizleri çok mutlu ediyor. Spora ve sporcuya her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Altındağ’dan bizi gururlandıracak şampiyonlar çıkacak inşallah… Kuşak bağlayan ve sertifika alan genç sporcularımızı ve onları yetiştiren hocalarını bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

tkvndo-kusak-2024-1.jpg

Tekvando derslerine katılarak sertifika almaya hak kazanan Hanzade Yurtoğlu (11), kurstaki öğretmenleri sayesinde başarılı olduğunu söyledi.

Bir diğer öğrenci Ege Yeşilyurt ise (14), kursta temel teknikleri öğrendiklerini ifade etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.