Ankara amatör tribünü: BAL’da Ankara takımlarının panoraması

Ankara’da 4 takım Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 3. Lig’e çıkma mücadelesi veriyor. 14 takımlı ligde tek takım üst lige yükselecek 2 takım ise alt lige düşecek.

Ankara amatör tribünü: BAL’da Ankara takımlarının panoraması
Yayınlanma:

DERLEYEN: YASİN ŞAHİN

BAL 6. Grup’ta zirvede yer alan Eskişehir, Eskişehir Yunusemrespor’u 5-0 yenerek zirvede yerini korudu. Es-Es bir sonraki maçında Sincan Belediyespor’a konuk olacak.

POLATLI HÜKMEN GALİP!

Eskişehir’i yakından takip eden 1926 Polatlı Belediyespor ise 16. haftada Kozlu Belediyespor karşısında 3-0 hükmen galip geldi ve Eskişehirspor’un 2 puan gerisinde 36 puanda. Polatlı temsilcisi bir sonraki maçında Pazar günü ligde kalma mücadelesi veren Eskişehir Yunusemrespor’a konuk olacak.

ANKARA TKİ DÜZCE'DE KAYIP

Bir diğer Ankara takımı Ankara TKİ ise 16. haftada sürpriz bir mağlubiyet aldı. Düzce’de Çilimli Belediyespor karşısında 2-0 mağlup olan Ankara temsilcisi aldığı sonuçla son haftalardaki formsuz görüntüsünü sürdürdü ve ligde 29 puanla 5. sırada kaldı. Ankara TKİ, Pazar günü 8. sıradaki Karadeniz Ereğli Belediyespor’a konuk olacak.

SİNCAN BELEDİYESPOR 10 KİŞİYLE PUANI CEBE KOYDU

Ankara’da Evren Şenel yönetiminde Türkiye Kupası’nda da boy gösteren Sincan Belediyespor ise 33. dakikada Oğuzcan Genç'in kırmızı kart görmesi sebebiyle 60 dakika eksik oynadığı maçta Zonguldak’tan bir puanla döndü. Alaplı Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Sincan Belediyespor son iki maçta gol yemedi ve 4 puan topladı. Ligde 25 puanı bulunan Sincan temsilcisi evinde lider Eskişehirspor’u konuk edecek. 3 maçtır kazanan Eskişehirspor son puan kaybını evinde Ankara TKİ’ye karşı almıştı. Ankara’da bu sezon oynadığı tek maçında ise Polatlı Belediyespor’a 3-1 yenilmişti.

GÖLBAŞI BELEDİYESPOR 1 PUANA RAZI

Ankara’yı BAL’da temsil eden bir diğer takım olan Gölbaşı Belediyespor ise evinde Karadeniz Ereğli Belediyespor ile yenişemedi. Gölbaşı’nda 1-1 biten maçta özellikle ikinci yarıda etkili olan Gölbaşı puanını 21’e çıkardı. Geriye düşen Gölbaşı'nda beraberlik golünü Barış Bozdilki attı. Gölbaşı Belediyespor bir sonraki maçında evinde 7 puanlı Kırşehir Gençlik Hizmetleri’ni ağırlayacak. Gölbaşı Belediyespor evinde 6 maçtır mağlup olmuyor.

Ligde 16. hafta geride kalırken puan durumu şöyle:

bal.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.