Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Mamak'ta konuştu:"Belediyeler milletin yüzüdür"

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Mamak Belediyesi önünde düzenlenen törende, yeni seçilen Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e hitaben, "Seçildiniz, seçim bitti. Ankara halkı mührü size verdi. Bundan sonra size düşen, oy versin vermesin herkesi kucaklamak, herkese eşit davranmaktır." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Mamak'ta konuştu:"Belediyeler milletin yüzüdür"
Yayınlanma:

Belediyenin toplumun her kesiminin ihtiyaçlarıyla ilgilenen bir kurum olduğunu belirten Yavaş, belediye başkanının kentin annesi, babası, kardeşi olduğunu vurguladı. Yavaş, belediyelerin milletin yüzü olduğunu ifade ederek, "Valilik, kaymakamlık devletin yüzüdür ama belediyeler milletin yüzüdür." diye konuştu.

HERKESİ KUCAKLAMA ÇAĞRISI

Geçmişte diğer ilçe belediye başkanlarına birlikte çalışma teklifinde bulunduğunu ancak olumlu yanıt alamadığını dile getiren Yavaş, yeni seçilen ilçe belediye başkanlarına herkesi kucaklamaları ve herkese eşit davranmaları çağrısında bulundu.

Kimseyi ayırmadan herkese eşit davranacaklarını belirten Yavaş, "Bize oy vermeyenleri rencide edecek hiçbir konuşma yapmadık. Bu da çok önemli. Tercihlerini rakip partilerden yana kullananlara da saygı duyacağız. Onları ötekileştirmeyeceğiz. İleride aday olacak arkadaşlar onları tekrar kazanacak." şeklinde konuştu.

Mamak Belediyesi çalışanlarına da seslenen Yavaş, "Asla tedirgin olmayın. İşini yapan herkes alnının terini mutlaka alacaktır. Hak ettiği makamları mutlaka alacaktır, bundan emin olunuz." ifadelerini kullandı.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ise herkesi kucakladığını belirterek, kimseyi ayırmadan hizmet etmeyi hedeflediklerini söyledi. Şahin, Mamak halkına teşekkür ederek, ilçedeki tüm mahallelere eşit hizmet götüreceklerini vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.