Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Etimesgut'tan çağrı yaptı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Etimesgut Belediyesindeki devir teslim töreninde halka hitap ederek ilçe belediyelerine de iş birliği çağrısı yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Etimesgut'tan çağrı yaptı!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara'nın Etimesgut ilçesine başkan seçilen Erdal Beşikçioğlu mazbatasını alarak göreve başladı. Beşikçioğlu'nin devir teslim törenine katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Etimesgutlulara teşekkür etti. Seçimi kaybeden Enver Demirel ise devir teslim törenine katılmadı.

Etimesgut Belediyesindeki devir teslim törenine; Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, CHP Ankara Milletvekilleri Aylin Yaman, 27. Dönem Milletvekili Tekin Bingöl, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Etimesgut İlçe Başkanı Selçuk Demir ve parti meclis üyeleri katılım sağladı.

aunmana.jpg

"ETİMESGUT'TA GÖNLÜMÜZ ÇOK RAHATTI"

CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, yaptığı konuşmada, "Büyük bir seçim başarısı. Bu başarı ne adayların ne partilerin; bu başarı sizin başarınız, önce kendinizi kutlayın." dedi.

Seçmenlere teşekkür eden Erkol, "Siz Sandıklara gitmeseydiniz, o güzelim oylarınızı vermeseydiniz bunların hiçbiri olmazdı. Çok teşekkür ederiz. Mustafa Kemal, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Mansur Yavaş'ın, Sayın Özgür Özel'in Cumhuriyet'e sahip çıktığını gördü ve huzurla gülümseyerek Türkiye'yi izliyor." diye konuştu.

Erdal Beşikçioğlu'nu herkesin tanıdığını hatırlatan Erkol, "Erdal Başkanı hepiniz çok yakından tanıyordunuz. O hepinizin gönlünde taht kurmuş bir Ankaralıydı, komiserimdi, valimdi ama hepinizin gönlünde sanatçı olarak taht kurmuş bir insandı. Bu beş yılın sonunda hepinizin gönlünde bu defa belediye başkanı olarak taht kuracak. Etimesgut gülen insanlar diyarı olacak. Yalnız Ankara değil, bütün Türkiye'ye güldü." ifadelerini kullandı.

amananua.jpg

MANSUR YAVAŞ'TAN İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise yaptığı konuşmada, geçmiş beş yılı değerlendirerek, yüksek bir onay aldıklarını söyledi. Başkan Yavaş, Ankara'da belediye meclis oturumlarının canlı yayınlanmasıyla şeffaflığın sağlandığını vurguladı.

Yavaş, belediye başkanlarına iş birliği çağrısını yineleyerek, Ankara halkının tercihine saygı duyduklarını ve hizmette ayrım yapmadan çalışacaklarını vurguladı. Mansur Yavaş, "Birlikte hareket ederek Ankara'ya daha güzel hizmetler sunacağız." dedi.

maaa.jpg

"ERDAL BAŞKANLA GÜÇLÜ BİR ETİMESGUT İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Erdal Beşikçioğlu'nun seçilmesinin önemine vurgu yaparak, iş birliği çağrısında bulundu. Yavaş, halkın tercihini ve beklentilerini dikkate alarak, kamu kaynaklarını israf etmeden, Etimesgut'a faydalı projeler sunacaklarını söyledi. Yapılan hizmetlerin, televizyonlarda değil, halkın yaşamında gerçek anlamda etki yarattığını vurgulayan Başkan Yavaş, bu başarıda Erdal Beşikçioğlu'nun da katkısının büyük olduğunu belirtti.

Mansur Yavaş, sözlerini şöyle tamamladı: "Bizim kültürümüzde ayrım yok. İşini yapan, alın teriyle çalışan herkes müsterih olsun çünkü bizim tarzımız budur. Geçtiğimiz 5 yılda da bunu gösterdik. İnşallah Erdal Başkanımın mesai arkadaşları olarak sizlerde Etimesgut'umuza güzel hizmetler yapacaksınız."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.