Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nden müjde: Ankara'da 23 Nisan'da ulaşım ücretsiz

Ankara'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek. EGO Genel Müdürlüğüne ait otobüsler, raylı sistemler ve teleferikler, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda sabah saat 06.00'dan başlayarak gece saat 00'a kadar ücretsiz olarak hizmet verecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nden müjde: Ankara'da 23 Nisan'da ulaşım ücretsiz
Yayınlanma:

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, dini ve milli bayram günlerinde toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılması kararının kapsamında, vatandaşların 23 Nisan'da toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak kullanabilecekleri belirtildi.

EGO otobüslerinin ücretsiz hizmet vereceği 360 güzergahta, hareket saatleri ve güzergah bilgilerine mobil uygulama ve EGO'nun internet sitesinden ulaşılabilecek. Bu uygulama ile vatandaşlar, ulaşım planlamalarını kolaylıkla yapabilecekler.

Ayrıca, Ramazan Bayramı süresince de Ankara'da metro ve otobüslerin ücretsiz olarak hizmet verdiği biliniyor. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aldığı bu kararlar, vatandaşların bayram coşkusunu daha rahat ve ekonomik bir şekilde yaşamalarına olanak sağlıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.