Ankara Büyükşehir Belediyesinden önemli açıklama: Çalışma sebebiyle o yollar trafiğe kapalı olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla Ankaralıları önemli bir konuda bilgilendirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden önemli açıklama: Çalışma sebebiyle o yollar trafiğe kapalı olacak
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya ilçesinde bulunan Kızılay Bulvarı'ndaki yaya üst geçidi üzerinde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında Ankaralıları bilgilendirdi.

Açıklamaya göre, Yapılacak olan söküm, yıkım ve tahliye çalışmaları nedeniyle, 03.05.2024 ve 04.05.2024 tarihlerinde gece saat 23.50 ile sabah saat 05.00 arasında GMK Bulvarı'nın Atatürk Bulvarı ile kesiştiği noktadan Tandoğan Kavşağı'na kadar olan bölge tamamen trafiğe kapatılacak.

Ayrıca, yaya üst geçidinin merdivenlerinin sökülme işlemi 5, 6 ve 7 Mayıs 2024 tarihlerinde aynı saatler arasında gerçekleştirilecek. Bu süre zarfında GMK Bulvarı'nda yol daraltma uygulanacak ve çalışmaların sorunsuz tamamlanması için gerekli önlemler alınacak.

Ankaralılardan, bu süreçte olası trafik sıkışıklıklarını en aza indirmek adına alternatif güzergahları kullanmaları ve yapılacak duyuruları takip etmeleri isteniyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla gerçekleştirilen bu çalışmaların titizlikle takip edildiğini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.