Ankara Büyükşehir Belediyesinin Beypazarı'nda açtığı Aile Yaşam Merkezi ilgi görüyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı'nda açtığı Aile Yaşam Merkezi ile ilçe sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Merkeze, 178 üye kaydı yapıldı ve uzman eğitmenler eşliğinde çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Beypazarı'nda açtığı Aile Yaşam Merkezi ilgi görüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli gençlerin dijital dünyaya daha yakından erişebilmesi ve profesyonel oyuncuların yetiştirilmesi amacıyla Beypazarı'nda E-Spor Merkezi açtı.

FARKLI ETKİNLİKLER DÜZENLENİYOR

Merkez, 250 metrekarelik alanda, 3 antrenman odası, 1 playstation odası, 1 sanal gerçeklik alanı ve 1 halk odası ile hizmet veriyor. Merkezi kullanmak isteyenler ABB'nin internet sitesinden randevu alabiliyor. Ayrıca, Beypazarı Aile Yaşam Merkezi'nde faaliyet gösteren Kadınlar Lokali'ne Temmuz-Aralık 2023 arasında toplam 900 kişi üye oldu. Kadınlar Lokali'nde Kur'an-ı Kerim ve Amigurumi eğitimleri gibi çeşitli etkinlikler düzenleniyor ve fitness dersleriyle eğlenceli vakitler geçiriliyor. Ayrıca, Aile İçi İletişim, Gıdanı Tanı Seçimini Yap ve Tuval Üzerine Stencil Baskı Atölyesi gibi etkinlikler de gerçekleştiriliyor.

aileyasammerkezi.jpg

BEYPAZARI'NDA FARKLI BİRİMLER HİZMET VERİYOR

Ağustos-Aralık 2023 arasında Kadın Danışma Merkezi'ne toplam 28 kişi başvurdu. Merkezde 5 aylık süre boyunca Sağlıklı Beslenme Semineri, Kaygı ile Baş Etme, Zaman Yönetimi Semineri, Sevmeye Kendinizden Başlayın ve Psikolojik Sağlık Atölyesi gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi. Beypazarı Aile Yaşam Merkezi'nde hizmete açılan BelPa Cafe'de ise 27 Aralık 2023 tarihinde Başkentliler buluştu.

Ayrıca, Beypazarı halkının istek, şikayet, görüş, öneri ve ihbarlarının toplandığı Başkent Danışma 153 Birimi, 24 Temmuz 2023 tarihinden itibaren hizmet vermeye başladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.