Ankara ilçe belediye başkanlarının 23 Nisan mesajı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanıyor. Ankara'nın ilçe belediye başkanları da TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesaplarından mesaj yayımladılar. İşte yeni belediye başkanlarının 23 Nisan mesajları...

Ankara ilçe belediye başkanlarının 23 Nisan mesajı!
Yayınlanma:

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Güner, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, "104 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluş gününü ulusal egemenliğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şahin, sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, şunları kaydetti:

"Sevgili Çocuklar; Unutmayın ki, sizler Türkiye'nin geleceğisiniz ve bizler için çok değerlisiniz. Ulu Önder Atatürk'ün dediği gibi, "Çocuklar geleceğimizin teminatıdır." Sizlerin başarıları ve mutluluğu, bizler için en büyük gurur kaynağıdır. Bu özel günde, siz çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyor, mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum."

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özarslan, sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, Keçiörenlileri belediye binası önüne davet ederek, "Sevgili Keçiörenli ailem, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için hepiniz 23 Nisan Salı günü saat 13.00’te T.C. Keçiören Belediyesi önünde yapacağımız kutlamalara davetlisiniz." ifadelerini kullandı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yaşar, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, "Geleceği ülkenin çocukları ve gençlerinde gören dünyada başka bir lider yoktur. 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağanıdır. Bunun kıymetini bilmeliyiz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılını kutluyor; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum." dedi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tiryaki, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "Geleceğimizin teminatı umut ışığımız olan küçük hanımlar, küçük beyler başta sizler olmak üzere tüm milletimizin 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi de rahmetle ve minnetle anıyorum." ifadelerine yer verdi.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Beşikçioğlu, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "Minik yürekler, büyük umutlar; aydınlık geleceğimizin temsilcileri çocuklarımız.. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun" ifadelerini kullandı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Milli iradenin tecelligâhı olan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz 104 yaşında! İstikbal mücadelemizin ve bağımsızlığa giden yolumuzun öncüsü olan TBMM’nin kuruluş yıl dönümü ile çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Bu anlamı günde, 23 Nisan'ı tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle, minnetle yâd ediyorum."

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çetin, sosyal medya hesabından çocukluk resmini paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:

"Bir zamanlar biz de 23 Nisan çocuğuyduk. Yaşlanmadık yaş aldık. Yaşımız arttı ama içimizdeki çocuk hep aynı kaldı."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.