Ankara Kahramankazan Belediyesinden 15 milyonluk dev yatırım

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kahramankazan'ın markası haline gelen KazanBel Beton şirketine yapılacak yeni yatırımın 15 milyon lirayı bulacağını duyurdu.

Ankara Kahramankazan Belediyesinden 15 milyonluk dev yatırım
Yayınlanma:

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kahramankazan'ın markası haline gelen KazanBel Beton şirketine yapılacak yeni yatırımın 15 milyon lirayı bulacağını duyurdu. Geçen yıl mayıs ayında faaliyete geçen şirket, Kahramankazan ve Ankara'da hizmet veriyor.

kazan.jpg

Belediye Başkanı Oğuz'un girişimiyle kurulan KazanBel Beton, bir yıl içinde hedeflediği ciroya ulaşarak 30 kişiye istihdam sağladı. Şirket, yeni bir santral kurulumu ve daha fazla istihdam yaratma planlarıyla büyümeyi hedefliyor. Başkan Oğuz, KazanBel Beton'un büyümesine hep birlikte şahitlik ettiklerini belirterek, şirketi daha da genişletmek istediklerini söyledi. Yeni yatırımın, bölgedeki ihtiyacı karşılamak ve hızlı bir şekilde taleplere yanıt vermek amacıyla gerçekleştirileceği kaydedildi. 15 milyon liralık yeni yatırımla inşa edilecek ikinci beton santralinin Kahramankazan'a hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.