ANKARA KULÜBÜ DERNEĞİ 100. YILA HAZIRLANIYOR

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, "Bize büyük bir sorumluluk düşüyor. Ankaralılar ve Seymenler olarak 100 yıl önce olduğu gibi 27 Aralık 2019'da da yine büyük bir coşkuyla Dikmen sırtlarında, meydanlarda olacağız." dedi.

ANKARA KULÜBÜ DERNEĞİ 100. YILA HAZIRLANIYOR
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, "Bize büyük bir sorumluluk düşüyor. Ankaralılar ve Seymenler olarak 100 yıl önce olduğu gibi 27 Aralık 2019'da da yine büyük bir coşkuyla Dikmen sırtlarında, meydanlarda olacağız." dedi.

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, derneğin Çankaya Şubesi'nin Ankara Konağı'nda gerçekleştirdiği sazlı-sözlü keyifli geçen eğitim çalışmasına katılarak, güçlü bir destek sundu.

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şubesi'nin eğitim çalışmalarını yerinde izleyen ve Seymen oyunlarına eşlik eden Özaslan, Çankaya Şubesi'nin oldukça disiplinli çalışma içerisinde olduğunu ve bu durumdan kendisinin oldukça memnun olduğunu kaydetti.

Çankaya Şube üyelerine hitaben bir konuşma yapan Özaslan, "Şubelerimiz Ankaralılık ve Seymenlik bilincinin gelişmesine katkı sağlayacak çok güzel faaliyetler yapmakta, katıldıkları çeşitli etkinlikler çerçevesinde Ankara Kulübü Derneği'ni çok başarılı bir şekilde temsil etmekteler. Şubelerimizin faaliyet alanında yer alan üye eğitim çalışmalarından da oldukça memnunuz. Üyelerinizi,  Ankara'nın sahip olduğu değerlere göre sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında eğitiyor, çeşitli organizasyonlara başarılı bir şekilde hazırlıyorsunuz. Bu bakımdan genel merkezin misyonunu yerine getirmeye çalışan bir anlayışa göre şekillenen şubelerimizin çalışmalarını çok önemsiyor ve takdirle karşılıyor, devamlı destekliyoruz.

TAKDİRE ŞAYAN ÇALIŞMALAR

Bu anlamda başarılı bir şekilde birçok faaliyet yürüten Çankaya Şubemizin çalışmaları da takdire şayan. Çankaya Şube Başkanı özverili ve çalışkan kardeşim Halil Bahadır Saka başta olmak üzere yönetimde görev yapan fedakar arkadaşlarımı ayrı ayrı tebrik ediyor, bugün burada çalışmaya katılan tüm üyeler ile birlikte hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Çankaya çok önemli bir ilçe. Türkiye'nin tüm göstergelerde en gelişmiş ilçesi. 1 milyonluk başlı başına büyük bir şehir Çankaya. Çankaya'yı çok iyi temsil etmek durumundayız. Ben bu kadronun başarılı olacağına yürekten inanıyorum. "dedi.

1-(1)-002.jpg

ANKARA KULÜBÜ DERNEĞİ 100. YILA HAZIRLANIYOR

Özaslan, büyük bir heyecanla 100. yıla hazırlandıklarını belirterek, "27 Aralık 2019'da, milli mücadelemiz ve Türkiye Cumhuriyeti için büyük önem ifade eden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 100. yıl  dönümünü kutlayacağız. 100 yıl önce olduğu gibi 27 Aralık 2019'da da yine binlerce Seymen ve Bacıerenlerimizle birlikte Dikmen sırtlarında, meydanlarda olacağız. Bu önemli günü ülkemizin ihtiyaç duyduğu bu günlerde büyük bir coşkuyla kutlamak istiyoruz.  Çankaya Şubenin aktif devreye girmesi bize büyük bir güç verdi. Sizlerle birlikte büyük bir moral bulduk. Sayının çok artacağına inanıyorum. Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şubesi, en güzel şekilde hem Çankaya'yı, hem Ankara'yı hem de ülkemizi temsil edecek şube niteliğine girdi. Hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.