Ankara Kulübü Derneği'nden Başkan Özarslan'a ziyaret

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, beraberindeki dernek yöneticileri ile Seymen ve Bacıerenlerden oluşan heyetle birlikte Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan'a tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ankara Kulübü Derneği'nden Başkan Özarslan'a ziyaret
Yayınlanma:

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan tarafından Ankara'da Belediye Başkanlarına tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Özaslan, Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Keçiören'e hizmet yolunda gerçekleştireceği çalışmalarında başarılar diledi.

Ankara Kulübü Derneği'nin Atatürk'ün '27 Aralık Ruhunu ve Seymenlik Geleneğini yaşatın' direktifiyle 1925 yılında kurulmuş Ankara'nın en köklü sivil temsilcisi olduğunu dile getiren Özaslan, derneğin üstlendiği tarihi kültürel misyonuna ilişkin başkan Özarslan'a bilgilendirmede bulundu.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan da Metin Özaslan başkanlığında Ankara Kulübü heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Seymenlik ve Bacıerenlik geleneği başta olmak üzere Ankara Kulübü'nün Ankara'nın kadim tarihi kültürel değerlerin tanıtımına ve yaşatılmasına yönelik son derece başarılı faaliyetlerde bulunmasının gurur verici olduğunu aktaran Özarslan, sivil toplum kuruluşlarıyla uyum içerisinde çalışmak istediklerini dile getirdi.

whatsapp-image-2024-05-09-at-12-12.jpg

Ziyarette Metin Özaslan, Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'a Ankara Kulübü yayınları ve albümleri ile Seymen heykeli takdiminde bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.