Ankara Öveçler'de yanlış park öfkesi: Marketten çıkan kadın arkasına park eden araca önce yumurta fırlattı ardından çarptı

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Öveçler semtinde, trafikte ilginç bir olay yaşandı. Yaşanan olayda bir kadın sürücü aracını arkaya park eden araç sebebiyle çıkartamayınca araca yumurta fırlattı ve daha sonra park yerinden çıkmaya çalışırken araca çarptı.

Ankara Öveçler'de yanlış park öfkesi: Marketten çıkan kadın arkasına park eden araca önce yumurta fırlattı ardından çarptı
Yayınlanma:

Öveçler'de bir kadın, markete girmek için aracını park etti ancak çıkışta, arkasına park eden başka bir araç yüzünden aracını çıkartamadı. Bu durum karşısında sinirlenen kadın, market çıkışında park eden aracın sahibini bulamayınca öfkesini başka şekilde göstermeye karar verdi.

Kadın, önce marketten alışverişinde aldığı onlu yumurtayı tek tek fırlatarak park eden aracın üzerine attı. Ardından, hala öfkesi dinmeyen kadın, geri geri gelerek park eden araca çarptı.

Yaşanan olay telefon kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından bazı kullanıcılar arkadaki aracın park yeri ve park şekli sebebiyle kadını haklı bulurken bazı kullanıcılar bu harekete tepki gösterdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.