Ankara trafiğinde gergin anlar: Kazalar bitmek bilmiyor

Ankara'da gün içerisinde farklı ilçelerde trafik kazaları meydana geldi. Araçların hasar aldığı kazalarda yaralıların olduğu öğrenildi.

Ankara trafiğinde gergin anlar: Kazalar bitmek bilmiyor
Yayınlanma:

HABER: CANSU BALOĞLU

Ankara'da neredeyse her gün şehrin farklı noktalarında trafik kazaları meydana geliyor. Çok sayıda aracın hasar aldığı kazaların sonucunda yaralanmalar da meydana geldi.

Başkent'te bugün öğle saatlerinde ilk kaza Bilkent Şehir Hastanesi girişinde gerçekleşti. Kazada 2 otomobil çarpışarak birbirine girdi. Yoldan geçen vatandaşların kameralarına yansıyan kazada araçlar büyük hasar alırken, yaralıların olduğu biliniyor.

bilkent.jpg

Ankara'nın en kalabalık semtlerinden olan Ulus'ta da bir Özel Halk Otobüsü önünde bulunan diğer otobüse arkadan çarptı. Kaza Ulus Çarşısı'nın önünde gerçekleşti. Kazaya karışan otobüslerde maddi hasar meydana geldi. Aynı yerde daha önce de sık sık benzer otobüs kazaları olmuştu.

trafikkazasi.jpg

Başkent Ankara'da trafik kazalarının yanı sıra trafikte gergin anlar da yaşandı. Etlik Kasalar kavşağında yaşanan trafik kavgasında sürücüler arabalarından inerek tartışmaya başladı. Hararetlenen tartışma çevredekilerin araya girmesiyle sonlandırıldı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.