Ankara yeni günü trafik kazaları ile karşıladı: Yaralılar var

Başkent Ankara'da Keçiören ve Kahramankazan ilçelerinde dün gece birçok trafik kazası oldu. Kazaların oluşumunda aşırı hız ve dikkatsizlik ön plandaydı.

Ankara yeni günü trafik kazaları ile karşıladı: Yaralılar var
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara’nın Keçiören ilçesinde gece saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Kalaba Mahallesinde FTZ Alışveriş Merkezi yakınlarında oluşan kazada aşırı hızla seyir halindeyken kaldırıma giren araç bariyerlere ve kaldırımda bulunan ağaca çarparak zorlukla durabildi. Olayı gören çevredekiler olay yerine ambulans ve polis çağırdı. Kazada araçta ciddi hasar oluşurken araç şoförünün yaralandığı belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

3a.jpg

Dün gece Keçiören’de bir olay daha yaşandı. Etlik Mahallesinde Antares AVM’nin hemen yanında bir kuryenin motosikleti alev aldı. Dakikalar içinde yoğunlaşan alevlere çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Vatandaşlar tarafından söndürülen motosiklette maddi hasar meydana gelirken olay anında motorun üstünde ve yanında kimsenin olmaması faciayı önledi.

motor-yanmis.jpg

Keçiören’de dün akşam saatlerinde Keçiören Belediyesi önünde bir iş makinasının devrilerek yan düştüğü görüldü. Sebebi bilinmeyen kazanın aracın kayması sonucu oluştuğu belirtildi.

32.jpg

Ankara Kahramankazan’da bir yayayı yol çalışmasının olduğu yerde araba çarptı. Saray Mahallesinde yaşanan kaza sonrası yaşlı adam kazanın etkisiyle kanlar içinde yerde kalırken ilk müdahaleyi olay yerindeki vatandaşlar yaptı. Ambulans ve polis ekibinin sevk edildiği olayda yayaya çarpan araç, kaçtı. Yaralanan yaşlı adamın, müdahale için gelen vatandaşlardan patronunu aramalarını rica ettiği duyuldu.

aaaaa.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.