Ankara, yerel seçimlerde 4 milliyetçi isimden Başkanı'nı seçecek!

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Başkent Ankara'da CHP'nin adayı mevcut Başkan Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok, İYİ Parti'nin adayı Cengiz Topel Yıldırım ve Zafer Partisi'nin adayı Bartu Soral, kıyasıya mücadele edecek.

Ankara, yerel seçimlerde 4 milliyetçi isimden Başkanı'nı seçecek!
Yayınlanma:

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri yaklaşırken Başkent Ankara'da dört milliyetçi isim sandıkta karşı karşıya olacak. Zafer Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Bartu Soral, seçim çalışmalarında özellikle kentin şehir planlaması ve trafik sorunu üzerinde duruyor.

bartu.jpg

Adaylığının açıklanmasının ardından Soral, Ankara'nın ilçelerini gezerek vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor.

Eksi Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Müdürü olan ABB Başkan Adayı Soral, şehir ve bölge planlamasıyla birlikte özellikle pandemiden sonra büyük bir kriz haline gelen konut sorunu üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğini belirtiyor.

mansuyavas.jpg

MANSUR YAVAŞ VE TURGUT ALTINOK HALKIN NABZINI TUTUYOR

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Cumhur İttifakı'nın ABB Başkan Adayı Turgut Altınok, vatandaşla bir araya gelmeye ve seçim vaatlerini anlatmayı sürdürüyor.

turgutaltinok-3.jpg

Mansur Yavaş, göreve geldiği 2019 yılından itibaren hayata geçirdiği projeleri anlatarak Ankaralılardan bir kez daha yetki isterken; Keçiörenliler tarafından sevilen ve 'efsane başkan' olarak bilinen Turgut Altınok ise ilçede hayata geçirdiği projelerle Ankara'ya talip olup, hemşehrilerinden ABB Başkanlığı vizesi isteyecek.

cengiztopelyildirim.jpg

İYİ Parti'nin ABB Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım ise hem kentin hem de ailelerin daha kolay ve ulaşılabilir bir yaşam sürdürebilmeleri için oluşturdukları projeleri Başkentlilere aktarmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.