Ankara'da 1 Mayıs sebebiyle bazı yollar kapalı: Trafiğe çıkacaklar dikkat

Ankara'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları kapsamında Anadolu Meydanı'nda düzenlenecek etkinlik nedeniyle bir dizi trafik düzenlemesi yapılacak.

Ankara'da 1 Mayıs sebebiyle bazı yollar kapalı: Trafiğe çıkacaklar dikkat
Yayınlanma:

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın 11.00-16.00 saatleri arasında Anadolu Meydanı'nda gerçekleştirilecek etkinlik için emniyet tedbirleri alınacak.

Bugünden itibaren saat 23.00'ten sonra ihtiyaç halinde, Anıt Caddesi'nin Turgut Reis Caddesi ile Anadolu Meydanı arasındaki bölümü ve bu alana açılan cadde ve sokaklar, yarın saat 09.00'a kadar çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak. Etkinlik sona erene kadar ise Anıt Caddesi ve bağlantılı cadde ve sokaklar tamamen kapatılacak.

Yine yarın saat 09.00'dan itibaren gerekli olması durumunda, Gençlik Caddesi'nin Akdeniz Caddesi kesişimi ile Anıt Caddesi kesişimi arasındaki bölümü ve bu alana bağlı cadde ve sokaklar, Dögol Caddesi'nin Beşevler Kavşağı ile Anadolu Meydanı arasındaki bölümü ve bağlantılı cadde ve sokaklar çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Ayrıca GMK Bulvarı'nın Strazburg Caddesi kesişimi ile Anadolu Meydanı arasındaki bölümü ve bağlantılı cadde ve sokaklar, Celal Bayar Bulvarı'ndan Kazım Karabekir Caddesi'ne ve Hipodrom Caddesi'nden Kazım Karabekir Caddesi'ne bağlantıyı sağlayan yan varyantlar, İstanbul Caddesi'nden Kazım Karabekir Caddesi'ne ve Kazım Karabekir Caddesi'nden İstanbul Caddesi'ne bağlantıyı sağlayan yan varyantlar da trafiğe kapatılacak.

Son olarak Anadolu Meydanı'ndaki Ankaray Durağı, etkinlik süresince trafiğe kapatılacak. Bu düzenlemeler, güvenlik ve düzenin sağlanması amacıyla yapılmaktadır.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.