Ankara'da 40 yıllık dövizcide ucuzluk kuyruğu!

Ankara'da döviz işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, 1983'ten beri Başkent'te döviz alanında hizmet veren Altınkaynak'ın önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Ankara'da 40 yıllık dövizcide ucuzluk kuyruğu!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Ankara'da döviz işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaş, 1983 yılından beri döviz ve gayrimenkul alanlarında çalışmalar gerçekleştiren ve ismini Başkentlilerin zihnine kazıyan Altınkaynak'ta sıra oluşturuyor.

untitled-1-001.jpg

Altınkaynak Şirketler Grubu, Anafartalar Caddesi'nde 1983 yılında, kuyumculuk faaliyetiyle başladığı bu işe döviz ve gayrimenkul ile devam etti. 1983 yılında yetkili müessese olarak döviz alım - satımına başlayanların ilklerinden olan Altınkaynak'ın merkezi Ulus'ta bulunuyor.

Ulus Şehit Teğmen Kalmaz Posta Caddesi üzerinde sıra oluşturan kalabalıklar dikkat çekerken, Altınkaynak'ta döviz işlemlerini gerçekleştiren vatandaş, güvenilirlikten dolayı burayı tercih ettiğini, diğer döviz piyasasına göre kar marjının daha düşük olduğunu belirtti.

whatsapp-image-2023-09-20-at-13-42-50.jpeg

Altınkaynak çalışanı, 'Bu kuyruk neden?' sorusunu ise şöyle cevaplıyor: "82 yılında açılan ve kurumsal yapısıyla göz önünde bulunan Altınkaynak'ta kuyrukların oluşmasının nedeni vatandaşın güvenmesidir. Kar marjını düşük tutarak sürümden kazanıyor. Toplu alışverişlerde limit olmadığı için ve kendi sermayesiyle olduğu için hem alıcı hem satıcı için karlı bir alışveriş oluyor."

whatsapp-image-2023-09-20-at-13-42-49.jpeg

Altınkaynak Şirketler Grubu, 2000 yılında İstanbul Altın Borsası üyesi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.