Ankara'da boşanma aşamasındaki erkek dehşet saçtı: Eşini ve 5 yaşındaki kızını öldürdü intihar girişiminde bulundu

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde aile katliamı yaşandı. Boşanma aşamasındaki eşi ve 5 yaşındaki kızını öldüren Y.K. daha sonra intihar girişiminde bulundu.

Ankara'da boşanma aşamasındaki erkek dehşet saçtı: Eşini ve 5 yaşındaki kızını öldürdü intihar girişiminde bulundu
Yayınlanma:

Olay, Yenimahalle'nin Karşıyaka Mahallesi TOKİ Blokları'nda meydana geldi. İddialara göre, 55 yaşındaki Y.K., boşanma aşamasındaki eşi 43 yaşındaki S.K. ile konuşmak için apartmanın kamelyasında buluşmayı teklif etti. S.K., 5 yaşındaki kızları H.K.'yi de alarak buluşmaya gitti.

Kamelyada başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve Y.K., yanında getirdiği silahla S.K.'ya ve kızına ateş etti. Ardından kendi kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Silah seslerinin ardından çevredeki vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, anne S.K. ve kızı H.K.'nin hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı olan Y.K.'yı hastaneye sevk etti. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

DUR BABA YAPMA!

Olayın görgü tanıklarından Fatma Erciyes, "Önce oyuncak silah sesi sandım. Çok gürültülü değildi. Sonrasında bir kadın koşarak geldi, öldüren adamın kız kardeşiymiş. Olayı kaydetmek istedim ama korktum, bana da silah sıkar diye. İlk önce birkaç el silah sesi duyduktan sonra bir çocuğun 'Dur baba yapma' diye bağırdığını işittim. Kadın kaçarken bir el daha ateş edildi. En son adam kendine sıktı. Herkes yerde yatıyordu. Kadın bir ay önce annesinin yanına taşınmış. Kadın boşanmak istiyormuş ama aileler barışmalarını istemiş. Adam, 'Çocuğu son kez göreyim' diyerek kadını ikna etmiş. Kadının ve çocuğun cansız bedenlerini gördük. Evlilikleri bitmek üzereymiş ve bu kadın cinayetlerinden biri daha" dedi.

Yenimahalle'deki bu trajik olay, boşanmak isteyen eşine ve küçük çocuğuna yönelik silahlı saldırıyla sonuçlanırken, Y.K. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. S.K. ve 5 yaşındaki kızı H.K. ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.