Ankara'da dolu yağışı ortalığı karıştırdı: Kaza, sel ve eylem...

Ankara'da sağanak yağış beklendiği gibi etkili oldu. Kısa süreli bir sağanak geçişi yaşayan Başkent'in farklı noktalarında çeşitli olaylar yaşandı. Dolu yağışının etkili olduğu ilçelerde araçlar trafikte ilerlemekte zorluk yaşadı. Eylem yaparken doluya tutulanlar, trafik kazaları ve Ankara'dan dolu manzaraları...

Ankara'da dolu yağışı ortalığı karıştırdı: Kaza, sel ve eylem...
Yayınlanma:

Ankara pazar gününü yağışlı geçiriyor. Yer yer etkili olan sağanak yağış ve dolu hayatın akışını olumsuz etkiledi. Yoğun yağışın en çok etkilediği durum ise trafik oldu.

KEÇİÖREN'DE SULAR SEL OLDU

Keçiören'de sağanak yağış o kadar etkili oldu ki yollar sel içerisinde kaldı. Araçlar trafikte ilerlemekte zorlandı. Şiddetli yağış trafiği de yaşamı da felç etti.

FECİ KAZA

oto.jpg

Beytepe'de ise iki aracın kazası Ankara'da pazar günü yaşanan olaylar arasında yerini aldı. Sağanak yağışının hemen hemen yeni başladığı saatlerde iki araç kafa kafaya çarpışarak feci bir kazaya neden oldu. Kazada bir araç takla atarak ters düşerken diğer araçta ağır maddi hasar aldı. İki araçta hurdaya döndü.

SIRILSIKLAM MİTİNG

miting-001.jpg

Ankara'da sağanağa teslim olan yerlerden biri de Ulus oldu. Ulus'ta eylem yapan atanamayan öğretmenler miting yaptığı esnada doluya tutuldu.

Şiddetli dolunun bir anda etkili olmasıyla miting alanındaki vatandaşlar sırılsıklam oldu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.