Ankara’da FETÖ operasyonlarında yeni gelişme: 16 gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı dahilinde, FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik düzenlenen 2 farklı operasyonda 16 şüpheli tutuklandı.

Ankara’da FETÖ operasyonlarında yeni gelişme: 16 gözaltı
Yayınlanma:

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca ve Terör Suçları Soruşturma Bürosunca verilen talimata istinaden yapılan çalışmalar sonucunda FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün yapılanmasında yer aldıkları tespit edilen; bir şüphelinin örgütün Ankara İli çerisinde sözde ‘Eyalet Muhasebeciliği’ yaptığı ve HTS çalışması sonucu başkasına ait GSM hattı üzerinden Bylock kullanıcısı olduğu, diğer bir şüphelinin hakkında örgütün ‘Bölge İmamı’ olduğu yönünde teşhislerin bulunduğu, bir diğer şüphelinin ise HTS çalışması sonucu başkasına ait GSM hattı üzerinden örgütün kriptolu haberleşme programı olan Bylock kullandığı ortaya çıktı. Söz konusu şüpheliler yakalanarak tutuklandı.

YAKALAMA KARARI BULUNAN 13 FETÖ MENSUBU GÖZALTINA ALINDI.

Bir diğer yürütülen operasyonda FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi oldukları ortaya çıkan ve haklarında yakalama kararı bulunan 14 firari şüpheli, sanık ve hükümlünün, tutuklanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Konuyla ilgili çalışmaların ise devam ettiği dile getirildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.