Ankara’da hareketli gece: Eryaman’da gasp ve trafik kazası, Elmadağ’da ve Mamak’ta 5 kişi yaralandı

Ankara’da asayiş ve trafik olayları son dönemde artış göstermeye başladı. Rehin alma, gasp ve trafik kazalarının yaşandığı gecede çok sayıda kişi yaralandı.

Ankara’da hareketli gece: Eryaman’da gasp ve trafik kazası, Elmadağ’da ve Mamak’ta 5 kişi yaralandı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara’nın Etimesgut ilçesi Eryaman Mahallesi’nde bir aracın sürücüsü rehin alındı. Dil devrimi Sokak’ta meydana gelen olayda gasp, trafik kazası ve yaralanma aynı anda yaşandı.

ery.jpg

ERYAMAN'DA GASP GİRİŞİMİ KAZAYLA SONA ERDİ

Seyir halindeki araçta sürücü bıçakla rehin alındı ve yaşanan gelişme sonrası araç 3 araca çarparak kaza geçirdi. Yaşanan kaza sonrası rehin alan saldırganların kaçtığı öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ELMADAĞ’DA 4 KİŞİ YARALANDI

Başkent Ankara’da Elmadağ ilçesinde yaşanan trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Samsun yolunda meydana gelen kazanın sebebi bilinmezken aracın takla attığı öğrenildi. Yaşanan kazada 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çekici ve sağlık ekibi sevk edildi.

ayas.jpg

KAYAŞ’TA DUR İHBARINA UYMAYAN ARAÇ DEHŞET SAÇTI

Mamak ilçesi Küçükkayaş Mahallesi’nde polisten kaçan şüpheli dehşet saçtı. İddiaya göre polisin çevirmesine takılan bir araç dur ihbarına uymayarak polis ekibini peşine taktı. Yaşanan kovalamaca esnasında önce kamyona çarparak kamyonu tarlaya fırlatan araç daha sonra da bir servise kaçarak durabildi. Yaşanan trafik kazası sonrası şahsın yaralandığı belirtildi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.