Ankara'da kaliteli ve sağlıklı peynirin adresi

Ankara'da yaşayan 25 yaşındaki Hasret Eski, kendi ürettiği doğal ürünleri satarak hem geçimini sağlıyor hem de vatandaşlara sağlıklı beslenme konusunda farkındalık yaratıyor.

Ankara'da kaliteli ve sağlıklı peynirin adresi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara Ulus’ta peynircilik yapan Hasret Eski, yaklaşık 10 yıldır bu işi yaptığını belirterek, anadolugazete.com.tr’ye peynir çeşitleri hakkında bilgi aktardı.

Peynirlerin yapılış ve saklama koşulları ile ilgili açıklama yapan Eski, "Annemle birlikte çalışıyoruz. Peynirlerimiz tamamen doğal. Tereyağımızı yaylalardan özel olarak getirtiyoruz. Kahvaltılık çeçil peynirimiz, beyaz kahvaltılık peynirler, ağırlıklı inek sütünden yapılmış her çeşit doğal peynirimiz var. Kuymak peyniri de satıyoruz. Bu peynir tam yağlı şekilde doğal inek sütünden yapılmıştır. Çok iyi eriyip uzar ve süner. Kuymak, tost, omlet, künefe, her şeyi olur bu peynirlerle." dedi.

peynir1.jpg

Hasan Eski, doğal ürünlerin önemine de dikkat çekerek, "Dışarıdaki zincir marketteki ürünlerde raf ömrü nedeniyle ürünlere genelde katkı maddeleri konuluyor. Biz ise tamamen doğal ürünler satıyoruz. Vatandaşlarımıza katkı maddeli ürünleri önermiyorum. Mümkün olduğunca doğal ürünler tüketsin." diye konuştu.

peynir2.jpg

Küçük yaşlarda annesi ve babasının ayrıldığını söyleyen Eski, "Ben 6 yaşındayken annem ve babam ayrıldı. Beni annem büyüttü ve bu seviyelere getirdi. Annemin emeği üzerimde çok büyük. Hem bana iş öğretti hem de okumamı sağladı. Özel bir üniversitede spor bölümün okuyorum. 4 yıl boyunca boks sporu yaptım fakat ufak bir sakatlanma sonucu bırakmak zorunda kaldım." şeklinde konuştu.

peynir3.jpg

ANKARA’DA YAŞAYAN VATANDAŞ, DOĞAL ÜRÜNLERE YÖNELDİ

Peynir satın almaya gelen, Ankara'da yaşayan Remzi Yeter, doğal ürünler tüketmeye gayret ettiğini belirterek, "Burada tereyağı ve peynir çeşitleri var. Fiyatı da uygun. Hem daha lezzetli hem de güvenli. Herkese tavsiye ederim." diyerek görüşünü aktardı.

Yeter, en sevdiği yiyeceğin peynirli yumurta olduğunu belirterek, "Burada peynir çeşitleri çok. Bir kaç çeşit alıp kahvaltı keyfi yapacağım." diye konuştu.

peynir4.jpg
Ankara'da doğal ürünler satarak vatandaşlara sağlıklı beslenme konusunda farkındalık yaratan genç girişimci Hasret Eski'nin ürünleri, vatandaşlar tarafından ilgi görüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.