Ankara'da korkunç cinayet: Kaynanasını kahvaltıda öldürdü

Başkent Ankara bugün korkunç bir cinayete daha sahne oldu. Ankara’nın Polatlı ilçesinde yaşayan gelin-kaynananın tartışması cinayetle sonuçlandı.

Ankara'da korkunç cinayet: Kaynanasını kahvaltıda öldürdü
Yayınlanma:

Başkent'teki cinayet kan dondurdu. Ankara art arda cinayet haberleriyle gündem olmaya devam ediyor. Sincan'daki aile katliamının ardından bir cinayet haberi de Polatlı'dan geldi.

Polatlı'daki olay, Basri Mahallesi Akan Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Polatlı’da yaşayan Merve D. (28) ve Kezban D. (70) arasında kahvaltı sırasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Kayınvalidesiyle tartışarak cinnet geçiren gelin, kaynanasının boğazını keserek öldürdü.

Cinayetin ardından olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Kezban D.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, jandarma personeli ise gelin Merve D’yi gözaltına aldı.

Gelin ve kaynananın 1 yıl önce taşındığını belirten komşu Azize Keskin, gördüklerini şu sözlerle anlattı: “Kavgalarına şahit olmadım. Evimde otururken bir ambulans geldi. Komşuma bir şey oldu sandım. Ona doğru gittiğimde komşumun vefat ettiğini duydum. Gelini komşumu darp ettikten sonra boğazından bıçaklamış, benim bildiğim gelin gençti ve 2 çocukları vardı.”

Cinayetle ilgili adli soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.