Ankara'da sağanak yağmur kazaları da beraberinde getirdi: Kırıkkale yolunda kamyon devrildi, Dikmen ve Ovacık'ta araç yangını...

Ankara'da sağanak yağış kazaları da beraberinde getirdi. Ankara'nın farklı noktalarında meydana gelen kazalarda yaralanmalar yaşanırken araçlarda da ciddi maddi hasar oluştu.

Ankara'da sağanak yağmur kazaları da beraberinde getirdi: Kırıkkale yolunda kamyon devrildi, Dikmen ve Ovacık'ta araç yangını...
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

KIRIKKALE YOLUNDA KORKUTAN KAZA

Ankara- Kırıkkale yolunda dün gece büyük bir kaza meydana geldi. Bir kamyonun devrildiğinin görüldüğü kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazaya yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda kamyonetin kaymasının sebep olduğu düşünülürken arkadan gelen iki aracın da duramayarak çarptığı öğrenildi. Kazada can kaybı olmazken yaralıların olduğu açıklandı.

İŞ MAKİNESİ ÇEKİCİDEN DÜŞTÜ

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bulunan Eşref Bitlis Kışlası yakınında bir kaza yaşandı. Çekicinin üzerindeki iş makinesinin indirilmesi anında yaşanan kaza sonrası iş makinesi devrildi ve hasar aldı.

dikmen.jpg

DİKMEN'DE ARAÇ YANGINI

Ankara Dikmen'de bilinmeyen sebeple meydana gelen trafik kazası sonrası araç yangını oluştu. Akpınar Mahallesinde meydana gelen olayda çıkan yangını büyümeden olay yerindeki vatandaşlar söndürdü.

forum-avm-yangin.jpg

OVACIK'TA ARAÇ KISA SÜREDE ALEVLERE TESLİM OLDU

Ankara'da bir diğer araç yangını da Keçiören İlçesinde Ovacık'ta yaşandı. Forum Ankara Alışveriş Merkezi yakınlarında yaşanan olayda araç kısa sürede alevler arasında kaldı ve olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yine dün gece Çukurambar'da da tüplü bir aracın bilinmeyen sebepten yandığı ortaya çıktı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.